Είναι το it παπούτσι της σεζόν και σου χαρίζει boyish style.
Από τηv Τζίνα Κωνσταντοπούλου

Aν και φέρνει στο νου κολεγιοκόριτσα, η αλήθεια είναι ότι το μοκασίνι μπορείς να το φορέσεις οπουδήποτε εκτός κολεγίου. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παπούτσι που προσθέτει πόντους στο προσωπικό σου στυλ αρκεί να επιλέξεις εκείνο που θα έχει τέτοιο κόψιμο ώστε να ταιριάζει το πόδι σου. Δηλαδή να σε κολακεύει δείχνοντας τον αστράγαλό σου λεπτό και τη γάμπα σου θηλυκή και συμμετρική.
Πριν το αγοράσεις θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι έχεις ήδη στη
γκαρνταρόμπα σου τα σύνολα με τα οποία θα το συνδυάσεις γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο από μόνο του που κινδυνεύεις είτε να σε φο΄ρεσει εκείνο είτε να σπαζοκεφαλιάζεις τελευταία στιγμή μπροστά από τη ντουλάπα σου διερωτώμενη «τι να φορέσω τώρα;».

Φέτος, είναι καλή ευκαιρία να τολμήσεις ένα μοκασίνι σε έντονο χρώμα ακόμα και σε λεοπάρ. Ενδείκνυται για βραδινή εμφάνιση: με φόρεμα σε 50'ς στυλ ή για πιθο χαλαρό λουκ, δοκίμασε κολάν ή στρετς παντελόνι με ξεχειλωμένο T-shirt. Tαιριάζει άψογα και με ένα boyfriend's jeans σεταρισμένο με ένα βαμβακερό πουκάμισο με γυρισμένα μανίκια. Αν, τώρα, είσαι διστακτική στο να υιοθετήσεις τη χαμηλή εκδοχή μπορείς να πάρεις τον αέρα του παπουτσιού ξεκινώντας απο τα ψηλά μοκασίνια που είναι και πολύ δυνατό shoe trend, ειδικά φέτος το Χειμώνα.

Shoe icons: Με μοκασίνια έχουν θεαθεί πολλές φορές οι Κέιτ Μος, Κάρλα Μπρούνι, Κάθριν Μίντλετον, Αλέξα Τσάνγκ κ.α

Ιούλιος 2018

>