top article

Κάποιες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν ωραίο σώμα με αυστηρή δίαιτα και τακτική άσκηση. Μερικές τα καταφέρνουν μετά από πολύ κόπο και χρόνο, ενώ άλλες τα παρατούν στη μέση. Υπάρχουν κι εκείνες που με λίγη βοήθεια από έναν εξειδικευμένο αισθητικό χειρουργό επιτυγχάνουν το τέλειο αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αν ο στόχος σου είναι να αποκτήσεις ένα σούπερ bikini body για το καλοκαίρι που έρχεται και για όλα τα επόμενα, μπορείς άνετα να το τολμήσεις και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα. Ανάλογα με το τι ζητάς, υπάρχουν οι κατάλληλες μέθοδοι σύγχρονης αισθητικής χειρουργικής με άμεσα αποτελέσματα για συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Θέλεις αισθησιακό, σφριγηλό, νεανικό στήθος;

Μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες που αναζητούν οι γυναίκες για το τέλειο bikini body είναι η αυξητική στήθους ή η ανόρθωση στήθους ή ο συνδυασμός και των δύο. Η αυξητική στήθους είναι μια διαδικασία που ολοκληρώνεται στις κλινικές μας σε 90 λεπτά και συνήθως δεν απαιτείται νοσηλεία παρά μόνο ολιγόωρη παραμονή στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας μετά το πέρας της διαδικασίας. Για την επιθυμητή αύξηση του στήθους χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας ενθέματα σιλικόνης, 100% ασφαλή, πιστοποιημένα με ειδικό σειριακό αριθμό και εγκεκριμένα από τον FDA. Η αυξητική στήθους μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με ανόρθωση στήθους, εάν κάποια γυναίκα το επιθυμεί. Η τεχνική ανόρθωσης στήθους αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και το περίγραμμα των μαστών μέσω πλήρους εσωτερικής αναδόμησης των ιστών. Όπως και με την αυξητική στήθους, η επέμβαση είναι ασφαλής, χωρίς νοσηλεία, γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φυσικά, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος. Όλες οι επεμβάσεις στήθους γίνονται από εξειδικευμένη ομάδα πλαστικών χειρουργών με μεγάλη εμπειρία.

Θέλεις επίπεδη, αθλητική κοιλιά και σώμα χωρίς τοπικό πάχος;

Η VASER® λιποαναρρόφηση - λιπογλυπτική είναι η πιο ασφαλής και διαδεδομένη διαδικασία αισθητικής χειρουργικής για την οριστική εξάλειψη του επίμονου τοπικού πάχους και την σμίλευση ομοιόμορφου και σφριγηλού περιγράμματος του σώματος. Πραγματοποιείται με προηγμένη τεχνολογία υπερήχων, πιστοποιημένη από τον FDA, γεγονός που την καθιστά ελάχιστα επεμβατική με σύντομο χρόνο αποθεραπείας. Εφαρμόζεται σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, γόνατα, αλλά και στο λαιμό και το πηγούνι, με εντυπωσιακά αποτελέσματα που συνεχίζουν να βελτιώνονται ακόμη και 6 μήνες μετά τη διαδικασία. Σε περίπτωση που κάποια γυναίκα επιθυμεί η κοιλιά της να αποκτήσει αθλητική όψη με γραμμώσεις, τότε μπορεί να συνδυάσει τη VASER® λιποαναρρόφηση - λιπογλυπτική με τη μέθοδο VASER® 4D Hi-Def. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Θέλεις βραζιλιάνικους γλουτούς;

Η ανόρθωση των γλουτών γίνεται με τη μέθοδο της λιποπροσθετικής. Ο έμπειρος αισθητικός χειρουργός αφαιρεί με VASER® lipo το τοπικό λίπος από περιοχές του σώματος που διαθέτει πλεόνασμα και το προσθέτει στους γλουτούς για να δημιουργήσει το επιθυμητό σχήμα και τον όγκο ενός Brazilian Butt. Έτσι, σε μία μόνο συνεδρία, που διαρκεί το πολύ μέχρι μία ώρα, μία γυναίκα απαλλάσσεται οριστικά από το τοπικό πάχος και αποκτά ταυτόχρονα στητούς και σφριγηλούς γλουτούς. Πρόκειται για μία ανώδυνη και ασφαλή μέθοδο, χωρίς παρενέργειες ή αλλεργίες, καθώς το λίπος που εγχέεται στην περιοχή, προέρχεται από το ίδιο σώμα της γυναίκας που λαμβάνει τη θεραπεία, αφού πρώτα υποβληθεί στην κατάλληλη επεξεργασία καθαρισμού.

Θέλεις μηρούς χωρίς κυτταρίτιδα;

Για οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα, υπάρχει μια σειρά από μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους που δίνουν την άνεση της επιλογής σε μια γυναίκα ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες της. Ελάχιστα επεμβατική είναι η Celluclip που σε μία συνεδρία, χωρίς πόνο και χωρίς αποθεραπεία, εξαλείφει από το δέρμα την αντιαισθητική ανάγλυφη όψη και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε περιπτώσεις με έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας. Μη επεμβατική είναι η θεραπεία IQ CCE, που συνδυάζει 4 μεθόδους (X-WAVE, Cellusculpting, LPG Endermologie, Carboxytherapy) προηγμένης τεχνολογίας και φυσικής δράσης. Επίσης, μη επεμβατική μέθοδος είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία IQ Cellustrike, που βασίζεται στη δράση συστατικών για αποτοξίνωση του οργανισμού, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και σύσφιξη του δέρματος.  Όλες οι θεραπείες για την κυτταρίτιδα επαναδραστηριοποιούν τις κυτταρικές λειτουργίες, λειαίνουν και συσφίγγουν το δέρμα. 

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Tags

Ιούλιος 2018

>