top article

Η σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι ανανεωμένη και με αυτοπεποίθηση σε κάθε ηλικία. Πραγματοποιώντας θεραπείες αναγέννησης προσώπου και αναδεικνύοντας τα αισθησιακά χαρακτηριστικά του, τα χείλη, επιθυμεί προβλέψιμα και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα με τον ελάχιστο δυνατό χρόνο ανάρρωσης. Χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα, σύγχρονης τεχνολογίας fillers, όπως τα Juvéderm® VOLIFT, Juvéderm® VOLBELLA, Juvéderm® ULTRA SMILE , και Juvéderm® VOLITE, και εφαρμόζοντας κατάλληλη τεχνική, μπορούμε πλέον να επιτύχουμε εντυπωσιακά και παράλληλα 100% φυσικά αποτελέσματα. 

Πώς αναδεικνύουμε τα χείλη;

Τα αρμονικά χείλη χαρακτηρίζονται από συμμετρία στο σχήμα και το μέγεθος του άνω σε σχέση με το κάτω χείλος καθώς και από την αναλογία τους με τα ανατομικά στοιχεία που τα περιβάλλουν – μύτη και πηγούνι. Για να τα αναδείξουμε πραγματοποιούμε θεραπείες με fillers υαλουρονικού οξέος  λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Τα ενθέματα υαλουρονικού οξέος απευθύνονται σε νέες ή μεγαλύτερες γυναίκες;

Απευθύνονται τόσο σε νέες γυναίκες που από φυσικού τους δεν έχουν συμμετρικά χείλη ή επιθυμούν να τα τονίσουν περισσότερο κάνοντάς τα πιο ζουμερά, όσο και σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες που επιθυμούν να αναπληρώσουν με αρμονικό τρόπο την απώλεια όγκου των χειλιών τους, ενώ παράλληλα θέλουν να απαλύνουν τις γραμμές γύρω από το στόμα (γραμμές καπνιστή ή bar code), να σβήσουν τις "λυπημένες γωνίες" του στόματος, καθώς και τις κάθετες "γραμμές μαριονέττας".

Είναι τα ενθέματα υαλουρονικού οξέος ασφαλή;

Τα ενθέματα υαλουρονικού οξέος λειτουργούν σε πλήρη αρμονία με το υαλουρονικό οξύ του δέρματός μας, επιτρέποντας τη φυσιολογική και πλήρη έκφραση του προσώπου μας. Μάλιστα, σταδιακά διασπώνται και μεταβολίζονται όπως ακριβώς συμβαίνει και με το υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται φυσιολογικά στο δέρμα μας. Δεν έχουν αναφερθεί μακροπρόθεσμα προβλήματα από τη χρήση τους, όταν οι θεραπείες πραγματοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένους και έμπειρους ιατρούς.

Πώς γίνεται η σωστή επιλογή του υαλουρονικού;

Ανάλογα με τη θέση έγχυσης του υαλουρονικού και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε να επιτύχουμε χρησιμοποιούμε εμφυτεύματα διαφορετικής συγκέντρωσης. Για παράδειγμα:

Για ενίσχυση του φυσικού σχήματος και του όγκου στα χείλη (SHAPE IT), καθώς και για να απαλύνουμε τις "γραμμές μαριονέττας" επιλέγουμε το Juvéderm® VOLIFT.

Για πιο ορατό αποτέλεσμα με extra όγκο στα χείλη (PLUMP IT) επιλέγουμε το Juvéderm® ULTRA SMILE.

Για διακριτικό αποτέλεσμα για σμιλεμένα, λεία χείλη (SMOOTH IT) και σβήσιμο των "γραμμών καπνιστή" (bar code) επιλέγουμε το Juvéderm® VOLBELLA.

Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Εφαρμόζουμε το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιώντας αποστειρωμένες λεπτές βελόνες ή ατραυματικές κάνουλες. Μπορεί να έχει προηγηθεί η χρήση παγοκύστης ή αναισθητικής κρέμας ώστε να μειωθεί τυχόν δυσφορία ή πόνος, αν και τα υλικά περιέχουν λιδοκαΐνη (τοπικό αναισθητικό) που καθιστά τη διαδικασία ανώδυνη. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 – 30 λεπτά.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;

Κάποιες αντιδράσεις που ίσως εμφανιστούν οφείλονται στην έγχυση, όπως παροδική τοπική ερυθρότητα, ήπιο οίδημα και ευαισθησία στο σημείο της ένεσης και συνήθως διαρκούν 1-3 ημέρες. Επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πολύ σπάνιες όταν το υλικό που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένο για την ασφάλειά του και η τεχνική τοποθέτησής του είναι η κατάλληλη.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Αυτό εξαρτάται κυρίως από τη φυσιολογία του κάθε δέρματος, την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Τα πιο παχύρευστα εμφυτεύματα διαρκούν περισσότερο από τα λεπτόρευστα. Τα fillers Juvéderm® διαρκούν έως και 1 χρόνο.

Γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες πραγματοποιούν θεραπείες με fillers υαλουρονικoύ οξέος Juvéderm®;

Διότι αποτελούν ασφαλή τρόπο ανάδειξης της θηλυκότητας του προσώπου τους, τονίζοντας τα χείλη κι απαλύνοντας τα σημάδια του χρόνου με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα! Παράλληλα, ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος ή μηδαμινός, χωρίς περιορισμό της κοινωνικής ή επαγγελματικής τους ζωής, ενώ μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμα και το καλοκαίρι*!

* Μετά τη θεραπεία θα πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο για 48 ώρες.

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

Από την Ιωάννα Πανουτσοπούλου, MD, Δερματολόγο. Ειδικευθείσα εξ ολοκλήρου στο University of Minnesota, ΗΠΑ, www.panoutsopoulou.com

Πώς να αναδείξεις τα χείλη σου με εγγυημένα φυσικό αποτέλεσμα σε κάθε ηλικία

IG: Juvederm Greece | FB: Juvederm Greece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Tags

Ιούλιος 2018

>