Θα είναι το πρόσωπο του δεύτερου αρώματος που θα κυκλοφορήσει το brand.

Μετά την Charlotte Gainsbourg, η οποία ήταν και παραμένει το πρόσωπο του πρώτου αρώματος που κυκλοφόρησε o Γαλλικός οίκος υψηλής ραπτικής το 2010, του Βalenciaga Paris, ήρθε και η σειρά της πρωταγωνίστριας του Twilight να προσθέσει το όνομά της στις «μούσες» του brand. Θα πρωταγωνιστήσει στην διαφημιστική καμπάνια του δεύτερου αρώματος Balenciaga, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και προς το παρόν μένει ανώνυμο.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του
fashion house, Nicola Ghesquière μίλησε στο WWD για αυτή τη νέα συνεργασία και για την επιλογή της Stewart: « Η Kristen ενσαρκώνει τον μοντέρνο χαρακτήρα του νέου αρώματος Balenciaga, με τη μοναδική ευαισθησία και εξυπνάδα της. Από την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στο 'Δωμάτιο Πανικού', μέχρι την πιο πρόσφατη στην ταινία 'Welcome to the Rileys', πάντα αντιλαμβανόμουν τον προοδευτικό της χαρακτήρα. Το 2006 την προσκάλεσα να συμμετέχει σε ένα project που κάναμε με τον Βruce Weber. Aπό τότε ευχόμουν να συνεργαστώ μαζί της σε μεγαλύτερο βαθμό, ξέροντας ότι μοιραζόμαστε και το ίδιο ριζοσπαστικό πνεύμα όσο αφορά τον Balenciaga».
Αλλά και η νεαρή ηθοποιός δεν μοιάζει ασυγκίνητη από το «
νέο της ρόλο». «Πάντοτε ξεχώριζα τον οίκο Balenciaga. Ακόμη και όταν δεν ήξερα πολλά για τη μόδα και σπάνια γνώριζα ποια μάρκα φοράω, πάντοτε αναγνώριζα και λάτρευα τον Balenciaga», δήλωσε και εκείνη με τη σειρά της στο WWD.
Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το νέο άρωμα θα έχει κάτι από το rock στυλ της και το «σκοτεινό» ύφος της. Το Φθινόπωρο θα μάθουμε...
Διονυσία Καλαποθαράκου

Ιούλιος 2018

>