top article

Συνεργάστηκε η Δήμητρα Γλυνού, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος (@dimitra_glunou)

Με τον καφέ, στο αφέψημα, στα smoothies, στα γλυκά, στα φαγητά, για το βήχα ή την απογευματινή λιγούρα… Οι χρήσεις του μελιού είναι ατέλειωτες, αφού δεν είναι μόνο 100% φυσικό και θρεπτικό, είναι και 100% ενσωματωμένο στην καθημερινότητά μας ως παραδοσιακό ελληνικό προϊόν.

Ακριβώς επειδή το χρησιμοποιούμε τόσο πολύ, ζητήσαμε από την κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο Δήμητρα Γλυνού να μας βοηθήσει να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό, τη θρεπτική του αξία και τα χαρακτηριστικά του. Τι είναι το ζαχάρωμα και πειράζει αν ζαχαρώσει το μέλι;

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Ιούλιος 2018

>