Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα Fashion Awards του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας και το Royal Albert Hall του Λονδίνου γέμισε από λαμπερές παρουσίες και σημαντικές προσωπικότητες του fashion κόσμου. 

Τα μοντέλα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο κόκκινο χαλί των βραβείων, με δημιουργίες που μαγνήτιζαν τα βλέμματα, ενώ εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα beauty looks τους. 

Κι ενώ οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες, ειδικά όταν σε αναλαμβάνουν οι κορυφαίοι hairstylists του κόσμου, πολλές stars προτίμησαν ένα συγκεκριμένο hair look, το οποίο μπορείς μάλιστα να υιοθετήσεις κι εσύ!

Ποιο είναι αυτό;

Η χωρίστρα στο πλάι. Το εν λόγω hairstyle εμφανίστηκε φέτος στις πασαρέλες μεγάλων οίκων όπως οι Dries Van Noten, Carolina Herrera, Acne, Tibi και Eudon Choi και είναι ένας ιδανικός τρόπος να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου, πετυχαίνοντας ένα slick αποτέλεσμα. 

Dries Van Noten S/S '18

Έτσι τα μαλλιά πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπό σου και δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά, τόσο ελεύθερα όσο και πιασμένα σε ένα κομψό σινιόν.

Bonus: Είναι ο ιδανικός τρόπος να αναδείξεις τα statement σκουλαρίκια, που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν!

Αν έψαχνες έμπνευση για τα hair looks σου τις φετινές γιορτές, μόλις τη βρήκες!