top article

Οι γυναίκες λατρεύουμε να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας. Θέλουμε όταν τα πιάνουμε να είναι απαλά σαν μετάξι. Θέλουμε όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη το χρώμα τους ζωντανό και λαμπερό, ειδικά όταν τα βάφουμε.

Είναι σίγουρο ότι τα περιποιημένα μαλλιά μάς δείχνουν πολύ πιο όμορφες, ενώ ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας. Αντίθετα, η εικόνα της λευκής ρίζας που εμφανίζεται καθώς τα μαλλιά μας μακραίνουν και τα γκρίζα μαλλιά που αρχίζουν να αχνοφαίνονται, μάς χαλάνε τη διάθεση. Αυτός είναι και ο λόγος που η βαφή είναι μια τόσο απαραίτητη υπηρεσία στο κομμωτήριο, και τώρα φαίνεται ακόμη περισσότερο η αξία της!

Όμως πώς ακριβώς επιτυγχάνεται ένα άψογο χρώμα στα μαλλιά;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επαγγελματική βαφή. Οι ενημερωμένοι κομμωτές γνωρίζουν ότι το 50% για ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας στο χρώμα το δίνει μια επαγγελματική βαφή. Ρωτώντας εξειδικευμένους hair colorists και beauty bloggers βρήκαμε μια βαφή που πολλοί μας πρότειναν να δοκιμάσουμε. Πρόκειται για το σύστημα βαφής NAYO.

Τα μυστικά για ένα τέλειο χρώμα που δεν καταστρέφει τα μαλλιά

Το ξεχωριστό σ’ αυτή τη βαφή είναι ότι συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες φυτικών συστατικών με την επαγγελματική απόδοση στο χρώμα και την απόλυτη κάλυψη των λευκών. Δεν περιέχει αμμωνία, παραφαινυλενοδιαμίνες (PPD) ούτε παραβένια, ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν κάποια αλλεργική αντίδραση ή άλλες παρενέργειες.

Επίσης, αυτό με το οποίο μας κέρδισε η NAYO, ήταν ότι δρα και ως θεραπεία για τα μαλλιά, καθώς περιέχει ισχυρά φυτικά συστατικά όπως το εκχύλισμα καλέντουλας, λιναρόσπορου και γιαουρτιού. Αυτός ο συνδυασμός φυτικών συστατικών έχει αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, φροντίζοντας για την άριστη υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Το φανταστικό είναι ότι τα φυτικά αυτά συστατικά περιέχονται και στον ενεργοποιητή της βαφής (οξυζενέ), ο οποίος διατίθεται και σε φακελάκια για ευκολότερη χρήση. Έτσι, με την ανάμειξη δημιουργείται μια απαλή κρέμα που έχει τη δράση μιας θεραπείας μαλλιών! Γι’ αυτό και βλέπουμε πολλούς επαγγελματίες να κάνουν την ανάμειξη της βαφής δίπλα στον πελάτη, ώστε να μας παρέχουν την εγγύηση ότι χρησιμοποιούν τον ενεργοποιητή της NAYO με τα φυτικά συστατικά.

Η επιλογή της απόχρωσης

Σ’ αυτό τον τομέα είναι επίσης πολύ σημαντική η βοήθεια του κομμωτή. Ως καλλιτέχνης αλλά και ως επαγγελματίας, έχει την κατάλληλη εμπειρία και το κατάλληλο "μάτι" για να μας προτείνει αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο, ενώ εμείς τον βοηθάμε συζητώντας για το στυλ που θέλουμε, τι κάναμε προηγουμένως και που θέλουμε να πάμε. Εμείς αρχικά προτείνουμε να επιλέξεις ένα χρώμα όχι πολύ μακριά από αυτό που έχεις ήδη, είτε κάποιο που διαφέρει κατά 2-3 τόνους. Θυμήσου επίσης ότι δεν είναι πάντα όλες οι αποχρώσεις εφικτές σε κάποια μαλλιά, ειδικά όταν αυτά είναι ήδη βαμμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι χρώμα και να επιλέξεις, το σύστημα βαφής NAYO διαθέτει τεράστια γκάμα χρωμάτων από τα κλασικά φυσικά, τα χρυσό-χάλκινα, τα έντονα χάλκινα, τα χρυσά, τα μπεζ, τα σαντρέ και τα έντονα καστανά, μέχρι και τα 5 ξανθιστικά της που πετυχαίνουν έως και 5 τόνους ξάνοιγμα σε φυσικά μαλλιά, κάτι σπάνιο για μια "πράσινη" βαφή!

Μετά τη δοκιμή θα διαπιστώσεις ότι το σύστημα βαφής NAYO προσφέρει ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε: ένα άψογο, ζωντανό χρώμα, απαλά, υγιή μαλλιά και 100% κάλυψη των λευκών.

NAYO

Δες περισσότερα για το σύστημα βαφής NAYO στο Facebook και στο Instagram

Φυσικά θα τη βρεις σε καλά κομμωτήρια, αλλά και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Tags

NAYO

Ιούλιος 2018

>