top article

Διάβασε κι εδώ ποια ρούχα σού ταιριάζουν, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός - 21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στο ζώδιό σου από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο, η ερωτική σου ζωή ανθίζει. Το πάθος κυριαρχεί τον Ιούνιο και εκπλήσσεις το ταίρι σου. Κάνεις σχέδια, έχεις ανάγκη να ζήσεις κάτι που θα σε αναζωογονήσει. Αν είσαι μόνη, διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, φλερτάρεις και μπορεί να ζήσεις μια ωραία ιστορία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτή τη χρονιά μείνε επικεντρωμένη στα σχέδιά σου και οργανωμένη. Τον Απρίλιο θέσε ρεαλιστικούς στόχους. Τον Μάιο και τον Ιούνιο δείξε τις ικανότητές σου και πολλαπλασίασε τη δράση σου. Από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο κινήσου πιο γρήγορα και προχώρα μπροστά. Περιόρισε τα έξοδά σου και προνόησε για έκτακτες δαπάνες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Πάρε πρωτοβουλίες.

Ταύρος - 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-21 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πρώτο τρίμηνο θα καταφέρεις να επιτύχεις ισορροπία και αρμονία στη σχέση σου. Τον Απρίλιο και τον Μάιο είσαι πιο ρομαντική. Το καλοκαίρι έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο είσαι ανοιχτή στον διάλογο. Αν είσαι μόνη, ζεις το φλερτ και την περιπέτεια. Έχεις την τύχη να ζήσεις μια νέα ιστορία. Ο έρωτας αυτή τη χρονιά είναι πηγή έμπνευσης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Στις αρχές του χρόνου δώσε μια νέα κατεύθυνση στις δραστηριότητές σου. Την άνοιξη οργανώσου καλύτερα. Από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο ζεις έντονες καταστάσεις, που σου ρουφάνε την ενέργεια. Νέες προκλήσεις θα έχεις στο τέλος της χρονιάς. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα χρειαστεί να περιορίσεις τα έξοδά σου. Θα δεις όμως το εισόδημά σου να σταθεροποιείται ή να αυξάνεται.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Δεν εγκαταλείπεις τον αγώνα και ανταμείβεσαι.

Δίδυμοι - 22 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος κυριαρχεί τον Ιανουάριο. Τον Φεβρουάριο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Από τον Μάρτιο ως τον Απρίλιο δίνεις μια νέα ώθηση στη σχέση σου. Η κοινωνικότητα αυξάνεται το καλοκαίρι. Από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, από τον Μάιο δέξου τις προσκλήσεις και διεύρυνε τον κύκλο των γνωριμιών σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μέχρι τον Απρίλιο σκέφτεσαι τον τρόπο δράσης σου. Από τον Μάιο κάνεις επαφές, ανοίγεσαι στην καινοτομία, έχεις φαντασία και είσαι δημιουργική. Από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο είσαι μαχητική και αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση. Προσοχή στα έξοδα ως την άνοιξη. Προσπάθησε να βάλεις χρήματα στην άκρη.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Διατήρησε την ηρεμία σου σε κάθε περίπτωση.

Καρκίνος - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τον Μάρτιο επωφελήσου από τον διάλογο και πέρνα χρόνο με το ταίρι σου. Την άνοιξη βάλε αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι είσαι ρομαντική και πολύ συναισθηματική και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές για δύο. Αν είσαι μόνη, άσε τη ζωή να σε εκπλήξει από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο. Πες "ναι" στον έρωτα έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Στις αρχές του χρόνου φρόντισε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και ανωτέρους. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο πάρε αποφάσεις και κάνε επιλογές. Το καλοκαίρι βάλε στόχους, το φθινόπωρο απόφυγε να ασχολείσαι με πολλά. Στις αρχές της χρονιάς χρειάζεται να προσέχεις τα έξοδά σου, ενώ στο τέλος της καταφέρνεις να κινείσαι με μεγαλύτερη λογική στα οικονομικά σου.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Εξετάζεις κάθε ευκαιρία και επικεντρώνεσαι στους στόχους σου.

Λέων - 23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Στις αρχές της χρονιάς μπορείς να απελευθερωθείς από μια κατάσταση. Πρόσεχε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Βάλε αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου την άνοιξη. Πέρνα χρόνο με το ταίρι σου το καλοκαίρι. Από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβριο δώσε μια κοινωνική διάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, σκέψου τι θέλεις και ξεκίνα να "παίζεις" από τον Μάιο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον καινούριο χρόνο δουλεύεις με πάθος. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο επωφελήσου από την ομαδική εργασία και διεύρυνε το καρνέ σου. Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο κινήσου, πάρε πρωτοβουλίες και προχώρα. Μέχρι τον Μάρτιο ευνοούνται οι επενδύσεις. Το καλοκαίρι διαχειρίζεσαι καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ξέρεις τι θέλεις και τι δε θέλεις.

Παρθένος - 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πρώτο τρίμηνο μοιράσου με το ταίρι σου όμορφες στιγμές. Τον Μάιο είσαι δημιουργική και κάνεις σχέδια. Άσε το πάθος να μιλήσει από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο. Άκου περισσότερο το ταίρι σου στο τέλος της χρονιάς. Αν είσαι μόνη, μέχρι τον Μάιο ανοίγεσαι στον έρωτα. Το καλοκαίρι βλέπεις καλύτερα τις επιθυμίες σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τον Απρίλιο και τον Μάιο κάνεις πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα. Ο Ιούνιος είναι έντονος, προσαρμόσου. Δες με ηρεμία τα σχέδιά σου το καλοκαίρι. Στις αρχές της χρονιάς ξοδεύεις χρήματα για διάφορα πράγματα, την άνοιξη σταθεροποιείς το budget σου, ενώ από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο η οικονομική σου κατάσταση εξελίσσεται.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Βγαίνεις από τα συνηθισμένα και προκαλείς.

Ζυγός - 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Προσέγγισε το ταίρι σου στις αρχές της χρονιάς και άκου τι έχει να σου πει. Από τον Απρίλιο ως τον Μάιο μοιράζεσαι μαζί του όμορφες στιγμές. Το καλοκαίρι είναι ρομαντικό, κάνεις διάλογο. Στο τέλος της χρονιάς τα συναισθήματά σου σε ταξιδεύουν. Αν είσαι μόνη, από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο θα κάνεις μια νέα γνωριμία. Δέξου τη σαν δώρο και ανοίξου στον έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον καινούριο χρόνο μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Από τον Μάρτιο ως τον Μάιο κινήσου, ρίσκαρε, βγες από τα συνηθισμένα, κάνε σχέδια. Από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο έχεις τύχη. Το διάστημα είναι καλό για να αλλάξεις δουλειά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο. Στα οικονομικά να είσαι συνετή. Προσοχή στα έξοδα το καλοκαίρι.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Σκέφτεσαι γρήγορα και ουσιαστικά.

Σκορπιός - 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Επένδυσε στον διάλογο στις αρχές της χρονιάς. Από τον Μάρτιο ως τον Μάιο κάνεις σχέδια για δύο. Το καλοκαίρι είναι ερωτικό και αισθησιακό. Από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο έχεις καλή διάθεση. Αν είσαι μόνη, μέχρι τον Μάιο ανοίγεσαι στον έρωτα και ανθίζεις. Από τον Μάιο ως τον Αύγουστο περνάς όμορφες στιγμές και τις απολαμβάνεις. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο παίρνεις αποφάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μέχρι τον Μάρτιο οργανώσου. Τον Απρίλιο και τον Μάιο είσαι δημιουργική και επικεντρώνεσαι στα σχέδιά σου. Τον Ιούνιο είσαι μαχητική και δυναμική. Το καλοκαίρι ρίχνεις τους ρυθμούς και επιταχύνεις από τον Σεπτέμβριο. Στα οικονομικά, πρόσεχε τα έξοδά σου τον Απρίλιο και περίμενε απρόβλεπτες δαπάνες τον Μάιο.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Κοιτάζεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης - 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ζήσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου στις αρχές του χρόνου και απόφυγε τη μονοτονία. Από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο άρπαξε τις ευκαιρίες για να βάλεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου. Κάνε σχέδια και μίλα για το μέλλον. Το πάθος κυριαρχεί στο τέλος της χρονιάς. Αν είσαι μόνη, από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο έχεις την τύχη να κάνεις μια νέα γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δες καθαρά την κατάσταση το πρώτο τρίμηνο και μείνε επικεντρωμένη στους στόχους σου. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη την άνοιξη. Από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο δοκίμασε νέα πράγματα, ρίσκαρε, πάρε πρωτοβουλίες, κινήσου. Στις αρχές της χρονιάς τα έσοδά σου θα αυξηθούν. Από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο μια αύξηση μισθού είναι πιθανή.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Πείθεις τους συνομιλητές σου με τις ιδέες σου.

Αιγόκερως - 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου στις αρχές της χρονιάς. Το καλοκαίρι απόλαυσε στιγμές για δύο. Το πάθος κυριαρχεί. Ετοίμασε εκπλήξεις για το ταίρι σου, κάνε πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα. Αν είσαι μόνη, χρησιμοποίησε τη γοητεία σου για να προσελκύσεις τον έρωτα. Πες "ναι" σε μια περιπέτεια το καλοκαίρι.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τον Απρίλιο οργάνωσε τα σχέδιά σου και διαχειρίσου καλύτερα τον χρόνο σου. Τον Μάιο και τον Ιούνιο έχεις άγχος. Από τον Ιούλιο ως τον Οκτώβριο κινήσου με τη λογική. Όποια κι αν είναι η οικονομική σου κατάσταση, κράτα σωστά το budget σου και ξόδευε ισορροπημένα. Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο περίμενε έκτακτα έξοδα.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Έχεις ανάγκη από ανανέωση.

Δες κι εδώ τα καλύτερα beauty tips για κάθε ζώδιο.

Υδροχόος - 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τον Απρίλιο δείξε την καλή σου διάθεση στο ταίρι σου, επένδυσε στην εφευρετικότητά σου και απόφυγε τη μονοτονία. Από τον Μάιο ως τον Ιούλιο κάνε διάλογο. Από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο κίνησε τα νήματα της σχέσης σου και πέρνα τρυφερές στιγμές. Αν είσαι μόνη, δώσε προτεραιότητα στη φιλία και από τον Σεπτέμβριο ως το τέλος της χρονιάς πες "ναι" σε ένα πάθος ή μια νέα ιστορία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες στις αρχές του χρόνου και επιταχύνεις τα βήματά σου. Τον Ιούνιο κάνε μια νέα αρχή. Από τον Ιούλιο ως τον Οκτώβριο βελτίωσε τις σχέσεις σου με συναδέλφους και διεύρυνε τους ορίζοντές σου. Εξέτασε εκ νέου την οικονομική σου κατάσταση και βρες μια ισορροπία.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Μη ρισκάρεις.

Ιχθύες - 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τον Μάρτιο δες τις ανάγκες σου και κάνε νέα σχέδια. Τον Απρίλιο εκδήλωσε τα συναισθήματά σου. Τον Μάιο κυριαρχεί το πάθος. Βάλε αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι μόνη, άσε το καλοκαίρι τη ζωή να σε ταξιδέψει. Διασκέδασε, φλέρταρε. Προσδιόρισε προς το τέλος της χρονιάς τι πραγματικά θέλεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μη διστάσεις ως τον Απρίλιο να ρισκάρεις. Από τον Μάιο αναλαμβάνεις νέες ευθύνες. Μη φοβάσαι τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Μη δίνεις χώρο σε δισταγμούς και αμφιβολίες. Την άνοιξη τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Προσοχή στα έξοδα τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο.

ΤΙΡ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Δες τα υπέρ και τα κατά και διεύρυνε τους ορίζοντές σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>