Το Madame Figaro Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε με μεγάλο αφιέρωμα στην εποχή που όλοι αγαπάμε, τα Χριστούγεννα. Οι τάσεις της ομορφιάς ντύνονται εορταστικά και η μόδα βγάζει στο προσκήνιο πολυτελή υφάσματα, λαμπερά στοιχεία και κόκκινες αποχρώσεις.

Η νέα σούπερ σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, Léa Seydoux, και ο απόλυτος εκπρόσωπος του American cool, Tommy Hilfiger, μιλούν αποκλειστικά στο Madame Figaro, ενώ ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλιssες θυμάται την πρώτη στιγμή που γρατζούνισε κιθάρα και φαντάζεται τον εαυτό του στα βαθιά γεράματα. ο 26χρονος ιδρυτής του TEDxATHENS, Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου εξηγεί τα πλεονεκτήματα, τον ρομαντισμό και την απέραντη δημοκρατικότητα του περιορισμένου χρόνου ομιλίας.

Στο νέο τεύχος θα απολαύσεις ακόμα μεγάλο αφιέρωμα Παιδί, με μόδα, shopping και έξτρα φάκελο γονιμότητα που δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα υπογονιμότητας. Plus: Όταν η φύση, ο χρόνος ή τα γονίδια δεν έχουν υπάρξει πολύ δίκαια μαζί μας, η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική αναλαμβάνει να μας χαρίσει το πρόσωπο και το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν.

Ακόμη κάνουμε αναδρομή στην αποτύπωση της οικογένειας στο ελληνικό σινεμά από το 1950 μέχρι σήμερα και προβληματιζόμαστε με το φαινόμενο της διαπόμπευσης των πρώην στο διαδίκτυο.

Δώρο ο απόλυτος ταξιδιωτικός σάκος για τις χειμερινές σου εξορμήσεις.

Madame Figaro Δεκεμβρίου. Τώρα στα περίπτερα.


Ιούλιος 2018

>