top article


Στην προσπάθεια εύρεσης του «τέλειου» μαγιό βρίσκεσαι αναγκαστικά αντιμέτωπη με τον εαυτό σου: εκείνα τα λίγα (αλλά ατελείωτα) λεπτά στο δοκιμαστήριο είναι αρκετά για να έρθουν στην επιφάνεια όλες οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου. Από πότε όμως το καλοκαίρι σταμάτησε να είναι συνώνυμο της ελευθερίας, της χαράς και της ανεμελιάς;

Η Ιλόη και η Άννα, τα χαμογελαστά κορίτσια που βρίσκονται πίσω από το brand Maa Boo, θέλουν να κάνουν κάθε γυναίκα να νιώσει ελεύθερη και χαρούμενη, μέσα από μία συλλογή μαγιό που αποπνέει αισιοδοξία και δεν αρέσκεται σε περιορισμούς. Μετά τις δύο πρώτες συλλογές τους, οι σχεδιάστριες των Maa Boo επιστρέφουν με τα κλασικά πλέον prints, αλλά μας συστήνουν νέα patterns και αναπάντεχους συνδυασμούς. Η τρίτη ολοκληρωμένη συλλογή Maa Boo swimwear “Happiness is Free”, για το Καλοκαίρι 2016, είναι αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα σύμβολα που φέρνουν αυτόματα στο νου εικόνες καλοκαιρινής ευτυχίας. Μπικίνι και ολόσωμα σχέδια, με υπέροχη εφαρμογή, ορίζουν το dress code του φετινού καλοκαιριού.

"Happiness is free"

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ερμηνεύσει κανείς αυτό το motto. Για εμάς έχει διττή σημασία. Αφενός η ευτυχία είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να την αγοράσεις, βρίσκεται παντού -από τις απλές καθημερινές στιγμές ως τα σπουδαιότερα κατορθώματά μας- αρκεί να αντιμετωπίζεις τη ζωή με θετική σκέψη. Επίσης «ευτυχία σημαίνει ελευθερία»: ευτυχισμένοι είναι οι άνθρωποι που δεν νιώθουν εγκλωβισμένοι, που δεν καταπιέζουν και δεν καταπιέζονται, που έχουν μειώσει την ιδέα του συμβιβασμού στο ελάχιστο. Δώσαμε αυτό τον τίτλο στη συλλογή μας γιατί θεωρούμε ότι κατά κανόνα το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι συνυφασμένο με την ευτυχία και ηλιόλουστες στιγμές χαράς. Είμαστε τυχεροί γιατί ζούμε σε έναν από τους ωραιότερους καλοκαιρινούς προορισμούς του κόσμου και απολαμβάνουμε αυτή την «πολυτέλεια» εντελώς δωρεάν: τον ήλιο, της θάλασσα, τις αμέτρητες μαγικές παραλίες αυτής της ευλογημένης μεσογειακής χώρας.

Η Ιλόη & η Άννα σχεδιάζουν τα μαγιό που θα θέλεις να φοράς όλο το καλοκαίρι

Μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα για όλους, θέλαμε η συλλογή μας για το Καλοκαίρι 2016 να αποπνέει χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία είτε μέσω των μοτίβων είτε μέσω της χρωματικής παλέτας. Επίσης θέλαμε να δημιουργήσουμε μία συλλογή πλουραλιστική που θα απευθύνεται σε διαφορετικά γούστα και στυλ γυναικών: στους λάτρεις των φλοράλ, της μονοχρωμίας, των animal prints, των ποπ σχεδίων, των έθνικ εμπριμέ. Στόχος μας πάντα είναι να μπορούν όλες οι γυναίκες να βρουν εκείνο το ένα σχέδιο μαγιό που θα της κολακέψει, θα αναδείξει τα δυνατά τους σημεία και κατά συνέπεια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους. Ευτυχώς, η μόδα σήμερα είναι πιο ελεύθερη και δεν μας επιβάλλει μόνο δυο-τρεις συγκεκριμένες τάσεις, όλες βρίσκουμε το χώρο μας, μας προσφέρει μεγαλύτερη γκάμα και περισσότερα «μέσα» για να εκφράσουμε την προσωπική μας αισθητική. Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε κι εμείς: να δημιουργούμε μια πλούσια, αισιόδοξη συλλογή που θα κάνει τις γυναίκες να νιώθουν ελεύθερες και χαρούμενες».


«Η νέα καλοκαιρινή συλλογή έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα σχέδια μαγιό, περισσότερα μοτίβα και περισσότερα χρώματα. Νιώθουμε πως σιγά σιγά ενδυναμώνουμε την ταυτότητά του brand μας και ευελπιστούμε ότι από φέτος θα είναι ακόμα πιο εύκολο σε κάποιον να αναγνωρίσει το στυλ που πρεσβεύουν τα maa boo: τη bohemian chic αισθητική, το free-spirited ύφος και τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στην ενήλικη θηλυκότητα και το girlie attitude. Επίσης, έχουμε δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα prints, σήμα-κατατεθέν των maa boo swimwear, όπως τους φοίνικες και τους ποπ κάκτους, αλλά και σε αναπάντεχες μονοχρωμίες όπως το dusty pink και ένα ιδιαίτερο αχνό πορτοκαλί που βαφτίσαμε Arizona Sunset. Επίσης, έχουμε και την πρώτη μας συνεργασία με την Annie P., η οποία σχεδίασε ένα pattern αποκλειστικά για εμάς». 


Συνέχεια στη σελίδα 2

Ιούλιος 2018

>