Τι σημαίνουν πραγματικά αυτά που λένε και κάνουν οι άντρες;
Εμείς οι γυναίκες μπορεί να σκεφτόμαστε πολύπλοκα αλλά η αλήθεια είναι πως όταν σκεφτόμαστε κάτι, αυτό και λέμε... με πολλά λόγια. Αντίθετα, οι άντρες μπορεί να σκέφτονται κάτι αλλά ο τρόπος που το εκφράζουν είναι πάντα φειδωλός. Το γεγονός τούτο δημιουργεί πολλές παρεξηγήσεις ειδικά όταν δεν μπορείς με τη γυναικεία σου λογική να ερμηνεύσεις γιατί και πώς δρα!

1. Τι σημαίνει τελικά το ''Δεν ξέρω''

Όταν μια γυναίκα λέει ''δεν ξέρω'' τις περισσότερες φορές εννοεί με αυτό ένα καμουφλαρισμένο ''όχι''. ''Όχι δεν θες να δεις ποδόσφαιρο, όχι δεν σου αρέσει το σούσι, όχι δεν έφτασες σε οργασμό. Για εμάς το ''όχι'' είναι σκληρή κουβέντα και για το λόγο αυτό την αποφεύγουμε.
Προς Θεού, μην πιστέψεις πως το δικό του ''δεν ξέρω'' σημαίνει ''όχι''. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν δηλώνει την άγνοιά του για κάτι, απλά δεν ξέρει τι να απαντήσει ή έστω βαριέται να το κάνει. Τι να πει κι αυτός που τον ρωτάς αν σου πηγαίνει το κόκκινο κραγιόν στα χείλη; ''Δεν ξέρω'' θα απαντήσει και με το δίκιο του.

2. Μα γιατί δεν ενθουσιάζεται;

Εσύ δηλώνεις με κάθε πιθανό τρόπο πόσο ενθουσιασμένη είσαι που θα είστε μαζί ένα ολόκληρο διήμερο/ που θα κοιμηθείτε μαζί για πρώτη φορά/ που θα συγκατοικήσετε/ που θα τον παντρευτείς κι εκείνος δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σου. Το πολύ πολύ να σου χαμογελάσει ή να σου γνέφει με γλυκύτητα.
Η αλήθεια είναι πως τα αρσενικά ενθουσιάζονται με πολύ διαφορετικά πράγματα από εμάς τα κορίτσια. Μπορεί για την ομάδα του να τα κάνει γυαλιά καρφιά αλλά δεν θα πετάξει και την σκούφια του επειδή θα πάτε διακοπές μαζί. Όχι ότι δεν χαίρεται αλλά δεν χαίρεται με τόσο παλμό όσο εσύ.

3. Δεν έχει όρεξη και το δείχνει

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει το παν για τον άντρα που αγαπά. Και επειδή είμαστε καλές στις προσποιήσεις, μπορούμε να το κάνουμε το χατίρι και να βγούμε με την βαρετή παρέα του και να δείξουμε πως περνάμε τέλεια και σούπερ, ακόμα κι αν μέσα μας χασμουριόμαστε διαρκώς.
Ένα αγόρι πάλι σε τέτοιες καταστάσεις, εύκολα μπορεί να αποδειχτεί κάκιστος ηθοποιός. Με άλλα λόγια, θα σου κάνει το χατίρι να έρθει μαζί σου στα μαγαζιά για ατέλειωτο shopping αλλά μην περιμένεις να δείξει ορεξάτος.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Ιούλιος 2018

>