Fall/Winter trends
Η Sarah Ferguson δήλωσε σε μια νέα συνέντευξή της ότι δεν ένιωθε "άξια" για να πάει στον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.
Η δούκισσα του York αποκάλυψε ότι δεν είχε λάβει πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο, για αυτό επέλεξε να πάει ταξίδι στην Ταΐλάνδη ώστε να χαλαρώσει και να "θεραπευτεί". H Fergie δεν είχε ποτέ άψογες σχέσεις με το Παλάτι ενώ ένα χρόνο πριν τον γάμο τα tabloids την άφηναν σε ησυχία για τη σχέση της με τον πρώην της, πρίγκιπα Andrew. Κι ενώ τόσο οι κόρες της, πριγκίπισσα Ευγενία και πριγκίπισσα Βεατρίκη, αλλά και ο πρίγκιπας Andrew έλαβαν πρόσκληση για τον γάμο, η Fergie δεν την έλαβε ποτέ.
"Δεν πίστευα ότι ήμουν άξια για να πάω στον γάμο τους" είπε η Ferguson στο περιοδικό Town&Country, εξηγώντας ότι "πήγα στην Ταΐλάνδη για να είμαι μακριά από όλο αυτό και να προσπαθήσω να θεραπευτώ" είπε για τη συμπεριφορά της βασιλικής οικογένειας προς το πρόσωπό της.
Από το 2018 φαίνεται ότι η σχέση της με το Παλάτι βελτιώθηκε, αφού η Ferguson έλαβε πρόσκληση για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. H δούκισσα του York δεν θέλησε, εντούτοις, να σχολιάσει την απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Sussex να αφήσουν πίσω τους τη βασιλική ζωή. Για αυτό που είναι σίγουρη, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι ότι η πριγκίπισσα Diana θα ήταν περήφανη και για τους δύο γιους της για "τις δύο υπέροχες συζύγους που διάλεξαν. Κάθε μία έχει τη δική της φωνή".
Φωτο: Splash News/Ideal Image
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr