Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από τα γυρίσματα του 4ου κύκλου.
Ο 4ος κύκλος του The Crown θα ανέβει στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου. Όμως είχαμε ήδη την ευκαιρία να πάρουμε μια ιδέα από τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην ιστορία. Ανάμεσά τους η Gillian Anderson που υποδύεται τη Margaret Thatcher αλλά και η Emma Corrin στο ρόλο της Πριγκίπισσας Diana. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix δεν απογοήτευσαν του φανατικούς θαυμαστές της σειράς.
Η ιστορία του 4ου κύκλου εκτυλίσσεται από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι τις αρχές των ‘90s και περιγράφει τη σχέση του Καρόλου με τη Diana, το γάμο τους, αλλά και την άνοδο της Margaret Thatcher στην πρωθυπουργία το 1979.
Η Emma Corrin κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά ενσαρκώνοντας τη 16χρονη Diana η οποία συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση του σχολείου της ντυμένη δέντρο, ενώ στη συνέχεια τη βλέπουμε να μεταμορφώνεται από κορίτσι σε γυναίκα. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ότι η ομοιότητά της με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η μεταμόρφωση της Gillian Anderson σε Margaret Thatcher –ίσως χάρη και στο χαρακτηριστικό εντυπωσιακό χτένισμα.
👋🏻👑 @TheCrownNetflix pic.twitter.com/QwOOsa92XS
— Gillian Anderson (@GillianA) September 29, 2020