top article

Ο Will Smith είναι επιτυχημένος, ευτυχισμένος, με μία όμορφη οικογένεια και στην κορυφή του παγκόσμιου θαυμασμού. Η ιστορία του, όμως, δεν ήταν πάντα τόσο ειδυλλιακή, όπως τουλάχιστον αφηγείται στην αυτοβιογραφία του, αποκαλύπτοντας μυστικά για την οικογένειά του.

Jada Pinkett Smith – Willow Smith | Η αποκάλυψη για τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους

Ο πόνος ήταν το χαρακτηριστικό που θυμάται να ακολουθεί κάθε στιγμή της ζωής του, αφού ο ίδιος είχε μια τραυματική παιδική ηλικία εξαιτίας του πατέρα του. Ειδικότερα, ο ίδιος θυμάται πως ο πατέρας του ήταν πολύ βίαιος, ενώ παράλληλα έπινε, όμως πάντα ήταν παρών στους αγώνες, στις παραστάσεις του και στις πρεμιέρες ταινιών του και πάντοτε νηφάλιος. 

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, αναφέρεται σε μία παιδική του ανάμνηση, η οποία τού άλλαξε τη ζωή. "Όταν ήμουν 9 ετών, είδα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου στο κεφάλι τόσο δυνατά που κατέρρευσε. Την είδα να φτύνει αίμα. Εκείνη η στιγμή σε εκείνο το δωμάτιο, πιθανώς περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στη ζωή μου, καθόρισε το ποιος ήμουν", γράφει ο Smith.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ο ίδιος θα εξηγήσει στη συνέχεια πως το τραύμα εκείνης της στιγμής θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή, και παρά τις επιτυχίες, πάντα θα νιώθει πως οφείλει μία συγγνώμη στη μητέρα του, που δείλιασε και δεν πήρε την κατάσταση στα χέρια του, που δεν μπόρεσε να ορθώσει το ανάστημά του στον πατέρα του. 

Όπως λέει, η περσόνα που έβλεπε ο κόσμος, ο ράπερ, ο ηθοποιός ήταν ο τρόπος του για να προστατεύσει τον εαυτό του, για να κρύψει το γεγονός πως ήταν δειλός. Εν τέλει οι γονείς του αποφάσισαν να χωρίσουν όταν ήταν έφηβος, παίρνοντας διαζύγιο το 2000.

Και μπορεί ο ίδιος να διατήρησε μία στενή σχέση με τον πατέρα του μέχρι το τέλος της ζωής του, όμως ο θυμός που ένιωσε εκείνη τη δεδομένη στιγμή θα βγει στην επιφάνεια μετά από κάποιες δεκαετίες. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θα αποκαλύψει πως ενώ ο πατέρας του είχε καρκίνο και εκείνος τον φρόντιζε, του πέρασε η ιδέα να τον σκοτώσει.

"Μία νύχτα, όπως τον πήγαινα ήρεμα με το καροτσάκι από το δωμάτιό του στο μπάνιο, μία σκοτεινή σκέψη με κατέβαλε. Ο δρόμος μεταξύ των δύο δωματίων περνούσε από την κορυφή της σκάλας. Ως παιδί, έλεγα πάντα στον εαυτό μου πως μια μέρα θα εκδικηθώ για τη μητέρα μου. Ότι όταν θα ήμουν αρκετά μεγάλος και δυνατός, όταν δεν θα ήμουν πια δειλός, θα τον σκότωνα. Σταμάτησα μπροστά από την κορυφή της σκάλας. Θα μπορούσα απλά να τον σπρώξω και εύκολα να τη γλίτωνα. Όσο οι δεκαετίες του πόνου, του θυμού και της πικρίας με διακατείχαν, τότε ξεθώριασαν, κούνησα το κεφάλι μου και συνέχισα να οδηγώ τον μπαμπά στο μπάνιο", αφηγείται ο ηθοποιός.

Ο πατέρας του τελικά πέθανε το 2016, με τον Smith να συνειδητοποιεί μετά από τη δύσκολη σχέση τους πως την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη δεν θα μπορούσε να την αποκτήσει με υλικά αγαθά, καταλήγοντας πως: "στο τέλος, δεν θα έχει καμία σημασία το πόσο καλά σε αγάπησαν- θα αποκτήσεις το χαμόγελο στα χείλη, με βάση το πόσο καλά τους αγάπησες εσύ."

Φωτο: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>
window.addEventListener('message', function(event){ console.log("Message received from the child: " + event); });