Όσα δήλωσε ο Dominic West που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Καρόλο στη σειρά "The Crown".
Με την πέμπτη σεζόν του "The Crown" να έχει προβληματίσει τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η οποία φοβάται πως θα αναζωπυρωθεί το μίσος προς την Καμίλα και τον Κάρολο - αφού ο κύκλος θα επικεντρωθεί στο διαζύγιο του τελευταίου με την πριγκίπισσα Diana- οι πρωταγωνιστές θέλησαν να δώσουν την δική τους άποψη πάνω στο θέμα.
Διάβασε επίσης: The Crown | Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σκηνής του δυστυχήματος της πριγκίπισσας Diana
Ειδικότερα, ο Dominic West, που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο στα νέα επεισόδια της σειράς, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως καταλαβαίνει τη φρενίτιδα που υπάρχει για το σόου, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Για εκείνον πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δουν τα νέα επεισόδια προκειμένου να μάθουν τι συνέβη εκείνη την εποχή, αλλά και για να έχουν μία συντροφιά.
Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της 5ης σεζόν θα αναφερθεί στο διαζύγιο του πριγκιπικού ζεύγους και την παράνομη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα, ο West εξήγησε πως κατά τη γνώμη του η σημερινή βασιλική σύζυγος δεν ήταν αντροχωρίστρα. "Το εκ των υστέρων είναι ένα καταπληκτικό πράγμα. Εκείνη τη στιγμή, όταν σκεφτόμασταν το διαζύγιο όπως έγινε, υπήρχε ένα τεράστιο συναίσθημα θρήνου στο κοινό που αυτό το παραμύθι καταστράφηκε. Νομίζω τώρα συνειδητοποιούμε πως η Καμίλα δεν διέλυσε τον γάμο, δεν ήταν κάποια που προσπαθούσε να μας χαλάσει το παραμύθι, ήταν κάποια που ήταν ερωτευμένη".

Από την άλλη, η συμπρωταγωνίστριά του, Olivia Williams, που θα υποδυθεί την Καμίλα στα νέα επεισόδια, δήλωσε πως το Παλάτι δεν θα πρέπει να φοβάται για το τι θα παρακολουθήσουμε, καθώς ο δημιουργός Peter Morgan το έχει χειριστεί με τον ύστατο σεβασμό. "Ο Peter Morgan είναι πολύ προσεκτικός στο να γυρίζει τα γεγονότα πίσω στο πώς επηρεάζει το στέμμα και όχι τα άτομα. Η σειρά ονομάζεται The Crown, όχι Κάρολος και Diana", εξήγησε. Παράλληλα, η ηθοποιός υπογράμμισε πως "ο οποιοδήποτε έχει μία οπτική του διαζυγίου γνωρίζει πως το κομμάτι του ποιος φταίει είναι άσχετο. Και μπορεί τώρα να βλέπουμε πως ο γάμος της Diana και του Καρόλου να μην ήταν μια καλή ιδέα εξαρχής. Το λέω αυτό με σεβασμό στις οικογένειες που εμπλέκονται - όπως ο Dominic λέει, το εκ των υστέρων είναι ένα σημαντικό πράγμα".




