Η ταινία "Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού" ξεκίνησε το ταξίδι της στις αίθουσες χωρίς του A-list πρωταγωνιστές της.
"Απογοητευμένος" δήλωσε ο Martin Scorsese που οι πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας "Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού" δεν κατάφεραν να είναι στην πρεμιέρα της στο Λονδίνο. Ο λόγος ήταν η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ που βρίσκεται σε εξέλιξη παρόλο που λίγες μέρες νωρίτερα έληξε με ικανοποιητική τροπή η πολύμηνη διεκδίκηση των σεναριογράφων.
Η ταινία του Martin Scorsese βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann και μιλάει για τις πραγματικές δολοφονίες της φυλής Οσάγε στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920. Πρωταγωνιστούν οι Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser και Jesse Plemons.
Ηθελε στο πλευρό του τους πρωταγωνιστές του
"Είμαι απογοητευμένος που δεν έχουμε τους ηθοποιούς" δήλωσε ο 80χρονος σκηνοθέτης στο κόκκινο χαλί του London Film Festival.
"Ήταν μία καλή ευκαιρία για εκείνους να είναι εδώ να το απολαύσουν ακόμα κι αν πρόκειται για μία στιγμή που απλά φωτογραφιζόμαστε μαζί, για όλα όσα πέρασαν, η ταινία πήρε χρόνια για να ολοκληρωθεί" συνέχισε ο πολυβραβευμένος δημιουργός (Όσκαρ, 4 Baftas, 3 Emmys, 3 Golden Globes και 1 Grammy).
Πότε κυκλοφορεί η ταινία του Martin Scorsese στην Ελλάδα
Στις ελληνικές αίθουσες θα κυκλοφορήσει από τις 19 Οκτωβρίου, από την Feelgood, ενώ θα προηγηθεί η πρώτη προβολή της, σήμερα 8 Οκτωβρίου, στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της στις αίθουσες το Killers of the Flower Moon, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος, θα παίξει και μέσω streaming στο Apple TV+.
Διαβάστε επίσης: Martin Scorsese | Ποια ταινία τρόμου τον τάραξε τόσο που δεν μπορούσε να κοιμηθεί