Το πρώτο τους πρωινό γεύμα ως παντρεμένο ζευγάρι απόλαυσαν ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη.
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα (18:00) της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα σε μία λιτή τελετή, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και μέλη των δύο οικογενειών να δίνουν το παρών στη χαρά τους. Αμέσως μετά τον γάμο, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση και το party σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό διήρκησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με το επόμενο πρωινό να βρίσκει το νεόνυμφο ζευγάρι σε διαφορετική τοποθεσία της Αθήνας.
Για το πρώτο τους brunch ως παντρεμένο ζευγάρι, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξαν ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Με το γαμήλιο brunch τους να σερβίρεται στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στον έβδομο όροφο, η θέα του Λυκαβηττού και της Αθήνας από ψηλά συνόδευσε το ζευγάρι και τα αγαπημένα τους πρόσωπα που βρέθηκαν κοντά τους.
Όσον αφορά το μενού, αυτό είχε ελληνικό χαρακτήρα με τον σεφ Μπάμπη Κουντούρη να αποκαλύπτει σε τηλεοπτική εκπομπή αναλυτικά τα πιάτα που γεύτηκε το νεόνυμφο ζευγάρι. Αυτά ήταν τα ακόλουθα: Caesar salad με χειροποίητα κρουτόν και τυρί Σαν Μιχάλη, παραδοσιακή τυρόπιτα με φέτα Καλαβρύτων, σπανακόπιτα, παστουρμαδόπιτα, burger με μοσχαρίσιο κιμά, παστράμι και καπνιστό τυρί Μετσοβόνε, veggie burger με κινόα, λαχανικά και μαρμελάδα από ντοματίνια Σαντορίνης, αγιανά με ψητή ντομάτα και σύγκλινο Μάνης, scrambled eggs, αυγά ποσέ με προσούτα Ευρυτανίας ή καπνιστό σολωμό, crème brulee με μπισκότο κανέλας αρωματισμένο με θυμάρι και αλμυρή καραμέλα, pancakes με sauce μελιού, γαλλική σαμπάνια και Bloody Mary.