"Φαίνεται ότι είναι το τέλειο καλοκαίρι" δηλώνει η JLo.
Για ένα μεγάλο καλοκαίρι ετοιμάζεται η Jennifer Lopez και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη. H σταρ μίλησε για το γεμάτο πρόγραμμά της με αφορμή τα American Music Awards 2025 τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου το 2015.
"Είμαι ενθουσιασμένη με την περιοδεία. Είμαι ενθουσιασμένη πρώτα για να πάω στο Pride", μοιράστηκε η 55χρονη σταρ για την εμφάνιση ως headliner στο WorldPride κατά τη διάρκεια του Μήνα Υπερηφάνειας στην Ουάσινγκτον τον ερχόμενο Ιούνιο.
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό. Δουλεύω πάνω σε αυτό το σόου και τώρα που μιλάμε, και προετοιμάζω και την περιοδεία. Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξαναβγώ εκεί έξω" είπε. "Φαίνεται ότι είναι το τέλειο καλοκαίρι για να γιορτάσουμε την ελευθερία και την ευτυχία. Όλα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι πολύ υγιή και καλά και είμαι έτοιμη να βγω εκεί έξω και να κάνω τους ανθρώπους να τραγουδήσουν και να χορέψουν και να περάσουν καλά. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μου".
Η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει την περιοδεία της με τίτλο Up All Night Live στις 4 Ιουλίου από την Αίγυπτο. Πρόκειται για την πρώτη της περιοδεία μετά από έξι χρόνια και είναι φανερό ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στη σκηνή.