Η Βρετανίδα ηθοποιός εξέπληξε τoυς fans της στο Λονδίνο αποκαλύπτοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί!
Η Μichelle Dockery, η Λαίδη Μαίρη Κρόλεϊ του "Downton Abbey", εξέπληξε το κοινό στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Downton Abbey: The Grand Finale, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο. Η 43χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια φουσκωμένη κοιλιά, επιβεβαιώνοντας ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η 43χρονη Dockery συνοδευόταν από τον σύζυγό της, μουσικό παραγωγό Jasper Waller-Bridge. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 ήταν πάντα πολύ διακριτικό όσον αφορά την ιδιωτική του ζωή.

Η ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να έχει πιο συμβολικό φόντο: το τελευταίο αντίο στο "Downton Abbey", μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τελευταίας δεκαετίας.
Η παραγωγή που δημιούργησε ο Julian Fellowes, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2010, έγινε παγκόσμιο φαινόμενο χάρη στην άψογη ιστορική αναπαράσταση, τις αριστοκρατικές ίντριγκες και την απεικόνιση των κοινωνικών εντάσεων της Αγγλίας στις αρχές του 20ού αιώνα. Με 6 τηλεοπτικές σεζόν και δύο ταινίες, η σειρά άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στη βρετανική τηλεόραση και στις καρδιές εκατομμυρίων θεατών σε όλο τον κόσμο.