Η καλλιτέχνις έδωσε το παρών στην πανελλήνια πρώτη προβολή της νέας ταινίας του Daniel Day-Lewis στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με μία chic ενδυματολογική επιλογή.
Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 12 Οκτωβρίου η Μαρίνα Καρέλλα. H διακεκριμένη ζωγράφος και γλύπτρια και συνοδοιπόρος στη ζωή του Michel de Grece έδωσε το παρών στην πανελλήνια πρώτη προβολή της Ανεμώνης, της νέας ταινίας του Ronan και Daniel Day-Lewis, η οποία παρουσιάστηκε στην τελετή λήξης των 31ων Νυχτών Πρεμιέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Για την εμφάνισή της, η Μαρίνα Καρέλλα κινήθηκε σε ασφαλή black & white μονοπάτια με την statement τσάντα της να εντυπωσιάζει.

Ήταν δεκαετία του '60, όταν ο πρίγκιπας – τότε – Μιχαήλ, γνωστός μετέπειτα ως Michel de Grece, γνώρισε τη Μαρίνα Καρέλλα. Ο έρωτάς τους εξελίχθηκε έντονα μέσα στα χρόνια με τους δυο τους να αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μία δυναμική πρόταση, δεδομένου ότι ο γάμος δεν αποτελούσε επιλογή αφού η σύντροφός του δεν ανήκε σε βασιλική οικογένεια, παρά τον καλό της κύκλο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Μιχαήλ μετακόμισε στην Ελλάδα ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, πρίγκιπα Χριστόφορου της Ελλάδας και της μητέρας του, πριγκίπισσας της Ορλεάνης, Φραγκίσκης ντε Γκιζ, αδελφής του Ερρίκου, Κόμη των Παρισίων, υπό την κηδεμονία του βασιλιά Παύλου, πατέρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Ερωτευμένος με την Μαρίνα Καρέλλα, ο πρίγκιπας Μιχαήλ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να αποσυρθεί από τα καθήκοντά του για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Και αυτό ακριβώς έγινε. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1965 στα Ανάκτορα των Αθηνών παρουσία των βασιλικών οικογενειών. Οι δυο τους πέρασαν μία ευτυχισμένη ζωή με την τέχνη να τους ενώνει μέχρι και τον Ιούλιο του 2024, όταν ο Michel de Grece έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.