Η festive εμφάνιση της ηθοποιού σε χριστουγεννιάτικο party.
Μία νέα βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός έδωσε το παρών στο στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Θεάτρου Παλλάς στο George, The Lobby Bar το νέο ατμοσφαιρικό σημείο συνάντησης εντός του ξενοδοχείου King George στην καρδιά της Αθήνας.
Για την εμφάνισή της, η ηθοποιός επέλεξε ένα κόκκινο πλεκτό σε festive απόχρωση, το οποίο συνδύασε με jeans, συνθέτοντας ένα look που ισορροπεί ανάμεσα στο formal και το casual. Το look ολοκλήρωσε με τσάντα του οίκου Chanel.

Η Δήμητρα Ματσούκα πόζαρε χαμογελαστή στον φακό μαζί με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη και τον Γιάννη Κεντ, ιδιοκτήτη της εταιρίας Θεατρικές Σκηνές, ενώ σε άλλο κλικ στο πλευρό του Γιάννη Στάνγκογλου.

Στο party έδωσαν το "παρών", μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Γιώργος Μυλωνάκης και η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Σπύρος Καπράλος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα, ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ελίνα Κεντ, ο Κωνσταντίνος Αγιοστρατίτης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Μανόλης Παντελιδάκης, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, η Ζέτη Φίτσιου, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Δανάη Παππά, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Άννα Μάσχα, η Μαρία Κατσανδρή, η Ελένη Καρακάση, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Λήδα Ματσάγγου, η Θέμιδα Μαρσέλλου, η Αλίνα Κωτσοβούλου, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Μιχάλης Αλικάκος, ο Δημήτρης Παπανικολάου, η Εριέττα Μανούρη, οι δημοσιογράφοι Κατερίνα Παναγοπούλου και Στέλλα Στυλιανού και πολλοί άλλοι.
