Πριγκίπισσα Rajwa | Η chic λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν στην εμφάνισή της στην Hμέρα Ανεξαρτησίας
Instagram
Η πριγκίπισσα Rajwa με τον σύζυγό της πρίγκιπα διάδοχο Hussein και τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας σε μια πολύ σημαντική μέρα για τη χώρα τους.
Μεγάλη ημέρα για την Ιορδανία ήταν η Δευτέρα 25 Μαίου. αφού η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας γιόρτασε τη Δευτέρα 25 Μαϊου την 80ή επέτειο της ανεξαρτησίας της χώρας.
Ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β' συνοδευόταν από τη σύζυγό του, βασίλισσα Ράνια, και τον γιο τους, πρίγκιπα διάδοχο Hussein, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι τη Δευτέρα. Παρόντες ήταν επίσης η πριγκίπισσα Rajwa, σύζυγος του πρίγκιπα Hussein, και δύο από τα μικρότερα παιδιά του βασιλιά και της βασίλισσας, η πριγκίπισσα Salma, 25 ετών, και ο πρίγκιπας Hashem, 21 ετών.
Γιατί συζητήθηκε το look της πριγκίπισσας Rajwa
Για τους εορτασμούς, ο πρίγκιπας Hussein φορούσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, σε συνδυασμό με ένα παραδοσιακό κόκκινο και λευκό μαντήλι.
Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Rajwa, γεννημένη στη Σαουδική Αραβία, παρευρέθηκε στην 80ή Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας με γαλάζιο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα τσαντάκι Bottega Veneta Intrecciato Knot Minaudière.
Η πριγκίπισσα Rajwa επέλεξε ένα τιρκουάζ φόρεμα με κάπα που διέθετε χρυσές αραβικές καλλιγραφικές μανσέτες που παραθέτουν τον Ύμνο της Ιορδανίας, Urdon Ard Al Azm (Ιορδανία, Γη της Αποφασιστικότητας).
Ο Βασιλικός Ύμνος της Ιορδανίας είναι γνωστός ως Al-salam Al-malaki Al-urdoni καθιερώθηκε το 1946. Οι στίχοι γράφτηκαν από τον Αμπντούλ Μονέμ Αλ-Ρεφάι και η μουσική από τον Αμπντούλ Καντέρ αλ-Τανίρ. Η πρώτη έκδοση των στίχων ήταν υπερβολικά μικρή σε έκταση (ήταν η πρώτη παράγραφος του σημερινού ύμνου) και στη συνέχεια επεκτάθηκε.
