6 ξεχωριστές γυναίκες ανέβηκαν επί σκηνής για να βραβεύσουν τα top beauty προϊόντα
Το πάρτυ του Beauty Stars by Madame Figaro τα είχε όλα.
Ένα υπέροχο venue με θέα την Ακρόπολη, ξεχωριστούς καλεσμένους, το πιο δροσιστικό, γευστικό Broker's London Dry Gin, το απόλυτο insta-worthy ροζ νέον σήμα Beauty Stars από την Prisma Art, τα πιο stylish items από την Pinko και τη Vogue Eyewear και φυσικά πολλά βραβεία!
Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην ομορφιά και στα 20 top beauty προϊόντα της χρονιάς και την απονομή δε θα μπορούσαν παρά να κάνουν όχι μία ή δύο, αλλά 6 εντυπωσιακές παρουσιάστριες.

Η Βίκυ Καγιά, ως κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς, ανέβηκε στη σκηνή με ένα ζεστό καλωσόρισμα. Καθώς μιλούσε για τον πιο viral beauty θεσμό που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εμείς παρατηρήσαμε το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό φόρεμά της- μια δημιουργία του νέου σχεδιαστή και απόφοιτου της σχολής της Βίκυς Καγιά Fashion Workshop Mod’Art International Άγγελου Τσακίρη.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η celebrity στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη με το signature polka dot outfit της προσωπικής της μπουτίκ Stylishious και απένειμε τα βραβεία στην κατηγορία Beauty on a Budget.

Τα βραβεία της κατηγορίας Beauty at the Pharmacy, ανέλαβαν να δώσουν η Αναστασία Περράκη και η Άννα Πρέλεβιτς. H πρώτη έδειχνε εκθαμβωτική με ένα λευκό κοστούμι του Δημήτρη Πέτρου, ενώ η δεύτερη επέλεξε ένα πιο ρομαντικό, vintage βραδινό maxi φόρεμα.

Τέλος, η Ελένη Στασινοπούλου και η Λυδία Παπαϊωάννου ανέβηκαν στη σκηνή για να απονείμουν τα βραβεία στην κατηγορία Luxury Beauty. Η Ελένη Στασινοπούλου επέλεξε ένα total look Pinko με κομψή μαύρη φούστα και μαύρο deconstructed σακάκι, ενώ η Λυδία μαύρο παντελόνι και τοπ με λευκό σακάκι.




