Τρεις γενιές ένα φόρεμα
Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που όχι μόνο είναι διαχρονικά αλλά αποκτούν και μεγαλύτερη αξία μέσα στο χρόνο. Όταν μάλιστα έχουν επιλεχθεί και από γυναίκες που έχουν καταφέρει να μείνουν στην ιστορία για το στυλ τους, τότε πλέον γίνονται κειμήλια που κάθε fashionista θα ήθελε να έχει στη συλλογή της.
Κάπως έτσι, το πράσινο Valentino φόρεμα που είχε φορέσει η πιο κομψή Πρώτη Κυρία της Αμερικής, Jackie Kennedy το 1972, το ανακύκλωσαν γεμάτες υπερηφάνεια τόσο η κόρη της, Caroline Kennedy στον εορτασμό της 70ης επετείου του American Ballet Theatre το 2010 όσο και η εγγονή της, Tatiana Schlossberg στα CFDA Fashion Awards το 2018.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο σχεδιαστής Valentino Garavani κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ένα φωτογραφικό κολάζ με τις τρεις γυναίκες και το ιστορικό φόρεμα και στη λεζάντα του έγραψε χαρακτηριστικά "Οικογενειακή υπόθεση".
Δες ακόμη: Πωλείται η πολυτελής έπαυλη όπου πέρασαν ο JFK και η Jackie O τον μήνα του μέλιτος