top article

Υλικά

500 γρ. πένες

500 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου

300 γρ. φρέσκο σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο

12 ντοματίνια

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

100 ml λευκό κρασί

1 κουτ. γλυκού ξερό βασιλικό

100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>