top article

Υλικά

2 μελιτζάνες

3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

2 κουταλιές σούπας ταχίνι

1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο (προαιρετικά)

χυμό ενός λεμονιού (περίπου 2 1/2 κουταλιές της σούπας)

αλάτι και πιπέρι

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>