Μια νόστιμη παραλλαγή στον παραδοσιακό τηγανητό μπακαλιάρο.
Υλικά
300 γρ. μπακαλιάρο παστό ξαρμυρισμένο
300 ml γάλα
300 γρ. πατάτες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κρόκους
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
λάδι για τηγάνισμα
Για την αγιολί
200 γρ. μαγιονέζα
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 κ.σ. χυμό λάιμ
1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
λίγο ελαιόλαδο
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr