top article

Υλικά

300 γρ. μπακαλιάρο παστό ξαρμυρισμένο

300 ml γάλα

300 γρ. πατάτες

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 κρόκους

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο

λάδι για τηγάνισμα

Για την αγιολί

200 γρ. μαγιονέζα

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο

1 κ.σ. χυμό λάιμ

1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά

λίγο ελαιόλαδο

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>