December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

3 εύκολες συνταγές με καρπούζι

3 εύκολες συνταγές με καρπούζι

Το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο γίνεται η βάση για δροσιστικά πιάτα

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι δεν γίνεται, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Αύγουστο. Το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο είναι όσο δροσιστικό χρειάζεσαι τα ζεστά μεσημέρια, μετά τις βουτιές, και αποτελεί σήμα κατατεθέν του ελληνικού τραπεζιού. Τι θα έλεγες όμως να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση για εύκολες συνταγές που θα σε χορτάσουν χωρίς να σε βαρύνουν; 

Καρπούζι με τσίλι και lime

 

​Υλικά

1 Καρπούζι, τεμαχισμένο σε φέτες
1 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού Kosher ή θαλασσινό αλάτι
1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
Χυμός από ένα lime
 

Οδηγίες

Ανακατεύεις τη σκόνη τσίλι, το αλάτι και το lime και χτυπάς με το γουδοχέρι μέχρι να συνδυαστούν τα μπαχαρικά.
Πασπαλίζεις αρκετά πάνω από το καρπούζι και στη συνέχεια ολοκληρώνεις με στύβοντας lime.
Σερβίρεις αμέσως.

Σαλάτα με ντομάτα και καρπούζι

Υλικά

1 μεγάλη, ντομάτα ώριμη κομμένη σε κύβους
3/4 φλιτζανιού ντοματίνια
2 φλιτζάνια καρπούζι σε κύβους 
1/4 φλιτζάνι τσαγιού φέτα
2 φλιτζάνια ψωμί, σε κύβους (π.χ. μπαγκέτα ελαφρώς ξερή ή φρυγανισμένη, μπιφτέκι κλπ)
1 χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού
αλατοπίπερο
Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Οδηγίες

Ρίχνεις όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ, εκτός από τη φέτα και τον βασιλικό. Ανακατεύεις το αλατοπίπερο με το ελαιόλαδο και περιχύνεις τη σαλάτα. 

Πασπαλίζεις με τη φέτα και τον βασιλικό και ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο ακόμα.

Προσθέτεις λίγα μούρα αν θέλεις.

Καρπούζι με φέτα σε mason jar

 

Υλικά

Για το dressing:
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό lime
1 κουταλάκι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο πιπέρι jalapeño
1/4 κουταλάκι αλάτι


Για τη σαλάτα:
4 φλιτζάνια καρπούζι σε κύβους
2 φλιτζάνια τεμαχισμένα αγγούρια
1/4 φλιτζάνι τσαγιού φέτα
1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού

Οδηγίες

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάς μαζί όλα τα συστατικά για το dressing. Στη συνέχεια, βάζεις από μία κουταλιά σε κάθε βάζο (4 βάζα) με επανασφραγιζόμενα καπάκια.


Προσθέτεις 1 φλιτζάνι καρπούζι, 1/2 φλιτζάνι αγγούρι, 1 κουταλιά της σούπας φέτα και 1 κουταλιά της σούπας βασιλικό σε κάθε βάζο. Τοποθετείς τα καπάκια στα βάζα και παγώνεις μέχρι την ώρα του φαγητού.
 

Ρίχνεις το dressing και αναποδογυρίζεις τα βάζα για να πάει παντού. Απολαμβάνεις αμέσως.

 

 

BEST OF NETWORK