5 τεχνικές ψησίματος για τα πιο δημοφιλή ελληνικά θαλασσινά και τα συνοδευτικά τους από 5 ειδικούς της εστίασης
Θέλεις να γίνεις ύψιστος ψήστης και στα θαλασσινά; Αυτές οι 5 τεχνικές ψησίματος για τα πιο δημοφιλή ελληνικά θαλασσινά και τα συνοδευτικά τους από 5 "ψημένους" ειδικούς της εστίασης, θα σε βάλουν στον σωστό δρόμο.
Φρούτα της θάλασσας / Συνταγή α λα casino
Θερμοκρασία ψησίματος: ΔΥΝΑΤΗ
Υλικά
• 4 ντουζίνες οστρακοειδή (κυδώνια, γυαλιστερές, μύδια, στρείδια)
• 4 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες και σε τετραγωνάκια
• 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• Μπούκοβο
• 2 κ.σ. ανάλατο βούτυρο
• 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
• ½ λεμόνι
• ½ κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό
Διάβασε περισσότερα στο askmen.com