Ο σεφ που ξέρει τα ψάρια καλύτερα απ' όλους, μοιράζεται το μυστικό του για το πιάτο της 25ης Μαρτίου
"Καταρχάς ξέρεις γιατί την 25η Μαρτίου τρώμε μπακαλιάρο και όχι άλλο ψάρι;". Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι και διδακτικός. "Γιατί ο παστός μπακαλιάρος ήταν το μόνο ψάρι που έφτανε σε ολόκληρη την Ελλάδα και πουλιόταν στα "εδώδιμα και αποικιακά”".
Αυτή, λοιπόν, είναι η συνταγή του για τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου:
Τα υλικά
> 1 μεγάλο φύλλο παστού μπακαλιάρου (ή φιλέτο)
> 500 γρ. αλεύρι
> 150 γρ. κορν φλάουρ
> 400 γρ. περίπου μπίρα
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Askmen.gr