Το αγαπημένο έδεσμα της Πόλης του Μεξικό έχει έντονη γεύση και περίπου 1.000 θερμίδες
Guacamole (ενίοτε και με αστέρι Michelin), νάτσος, Margarita και τεκίλα, ενδιαφέρουσες salsas, mezcal, tacos. Υπάρχουν πραγματικά πολλοί και νόστιμοι λόγοι για να ασχοληθείς γαστρονομικά με τη μεξικάνικη κουλτούρα.
Σε αυτούς μπορείς να προσθέσεις και το guajolota, που είναι γνωστό επίσης και ως torta de tamal. Ένα έδεσμα που απέχει έτη φωτός από τον όρο light. Για την ακρίβεια πρόκειται για μία θερμιδική βόμβα. Τι ακριβώς είναι το εν λόγω φαγητό με το άκρως εξωτικό όνομα;
Διάβασε περισσότερα στο esquire.gr