Και να γίνει ένα ολοκληρωμένο και θρεπτικό γεύμα
Aπό τη Βίρνα Σκουλίδη, διαιτολόγο-διατροφολόγο
Τι να βάλεις στη σαλάτα; Υιοθέτησε αυτούς τους κανόνες και η σαλάτα σου θα είναι πιο γευστική, πιο τραγανή και πιο απολαυστική από ποτέ.
Διάλεξε τη βάση της
Μην περιοριστείς σε ένα μόνο λαχανικό. Βάλε διάφορα είδη από πράσινα λαχανικά (μαρούλι, σπανάκι, ρόκα κ.λπ.). Για να ενισχύσεις τόσο τη θρεπτική της αξία όσο και την εμφάνιση και γεύση της, πρόσθεσε και άλλα χρώματα, όπως ντομάτα, μανιτάρια, πιπεριές, αγγούρι, κολοκύθι, αντίδι, σέλερι, φρέσκο κρεμμύδι, ρίζες λαχανικών κ.ά.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr