Το ζεστό κρασί είναι πάντοτε μία καλή ιδέα
Οι εκδοχές, όπως και τα ονόματα για το συγκεκριμένο ποτό ποικίλουν και διαφέρουν αναλόγως γεωγραφικής προέλευσης και υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του. Θα το συναντήσεις ως glühwein στην Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, ως vin chaud στη Γαλλία, ως gløgg, glögg ή glögi στις σκανδιναβικές χώρες και απλά ως mulled wine στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο κοινός παρονομαστής ωστόσο παραμένει πάντοτε ο ίδιος, πρόκειται για ζεστό αρωματικό κρασί. Ένα από τα ιδανικότερα αλκοολικά ροφήματα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και πολύ περισσότερο για εκείνες των Χριστουγέννων. Οι οδηγίες και τα τρικ για να πετύχεις την απόλυτη εκδοχή του στο σπίτι είναι απλά και πολύ συγκεκριμένα.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr