Μία αυθεντική ιταλοαμερικανική λιχουδιά
Όλοι γνωρίζουν το σαλάμι, το προσούτο και τη μορταδέλα. Οι πυλώνες πίσω από το ιταλοαμερικανικό πλατό τυριών κι αλλαντικών είναι το ίδιο δημοφιλείς σήμερα με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στις Η.Π.Α. Κι αυτό το οφείλουν από τη μία σε γνωστές αλυσίδες fast food που τα πουλούν πανάκριβα για πρωινό και από την άλλη στα catering των γάμων.
Αν όμως είσαι φανατικός των Sopranos είναι πολύ πιθανόν να συνεχίζεις, 21 χρόνια μετά το πρώτο τους επεισόδιο, να αναρωτιέσαι για ένα άλλο, πολύ πιο σπάνιο αλλαντικό: Τι στο καλό είναι το gabagool;
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr