December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Το τέλειο αυγό ποσέ

11.02.2020
Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν

Από πολλούς, το αυγό ποσέ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα βασικά εδέσματα του ιδανικού πρωινού. Από άλλους, το Ιερό Δισκοπότηρο για κάθε brunch που σέβεται τον εαυτό του. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μία από τις πιο ιδιαίτερες εκδοχές του μαγειρεμένου αυγού και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσες σε σχέση με το τυπικό τηγανητό ή το βραστό. 

Η προετοιμασία του είναι φαινομενικά απλή, με το ωμό αυγό να ρίχνεται σε νερό που βράζει, αφού πρώτα δημιουργηθεί στο τελευταίο ένας μικρός στρόβιλος (ή μία μίνι δίνη αν προτιμάς). Ο εν λόγω στρόβιλος ωστόσο μπορεί να κρύβει παγίδες για την πορεία της συνταγής, έχοντας κατά καιρούς καταστρέψει εκατομμύρια αυγά και τις φιλοδοξίες οποιουδήποτε επίδοξου παίκτη του MasterChef. Υπάρχουν όμως μερικά τρικ που εγγυώνται το πέρας της αποστολής.

Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr

BEST OF NETWORK