December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Μετά το σασίμι και το σεβίτσε, το τιραντίτο

25.05.2020
Μετά το σασίμι και το σεβίτσε, το τιραντίτο istock

Το ωμό ψάρι στα καλύτερά του

Τα τελευταία χρόνια η αθηναϊκή και κατ' επέκταση ελληνική εστιατορική σκηνή είχε ενσωματώσει μπόλικες διεθνείς επιρροές, με εκείνες της κουζίνας nikkei να είναι εκ των πιο δημοφιλών. Είτε μιλάμε για εστιατόρια που ακολουθούν πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις είτε για κλασικές αξίες που φρόντισαν να εμπλουτίσουν τα πιάτα τους με διεθνή στοιχεία ή τεχνικές. 

Το ωμό ψάρι είναι γεγονός πως γνωρίζει την τελευταία πενταετία ιδιαίτερες δόξες, ξεφεύγοντας πολύ από την πεπατημένη του σούσι. Πλέον, συναντάς οπουδήποτε -ακόμη και σε ψαροταβέρνες- σεβίτσε, ταρτάρ και καρπάτσιο. Επιπροσθέτως με αυτά, υπάρχει και το λιγότερο δημοφιλές από τα προαναφερθέντα, τιραντίτο (tiradito).

Διάβασε περισσότερα στο esquire.gr

BEST OF NETWORK