Το βραβευμένο εστιατόριο του One&Only Aesthesis δίνει γεύση στον φετινό Δεκαπενταύγουστο με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού και ένα μοναδικό 4 Hands Dinner με βραβευμένες υπογραφές.
Πιστό στη φιλοσοφία ότι κάθε γαστρονομική σύμπραξη είναι κάτι παραπάνω από μαγειρικός διάλογος, το ORA by Ettore Botrini, το βραβευμένο εστιατόριο του One&Only Aesthesis, ενορχηστρώνει ένα ξεχωριστό 4 Hands Dinner στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού.

Στις 16 Αυγούστου, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Έκτορας Μποτρίνι ενώνει τις δυνάμεις του με τον διακεκριμένο Βρετανό chef Tom Aikens σε ένα μοναδικό 4-Hands Dinner, ειδικά σχεδιασμένο για μία και μόνο βραδιά. Αξιοποιώντας τη φρέσκια πρώτη ύλη και με θέα το μαγευτικό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι δύο chef δημιουργούν μία fine dining γαστρονομική συνομιλία, ενώνοντας υλικά, τεχνικές και το πάθος τους για υψηλού επιπέδου δημιουργίες.

Διεθνώς αναγνωρισμένος για την τεχνική του αρτιότητα και τη δημιουργική του τόλμη, ο chef Aikens κατάφερε να αποσπάσει δύο αστέρια Michelin σε ηλικία μόλις 26 ετών – επίδοση που τον κατέστησε τον νεότερο chef στη Μεγάλη Βρετανία με αυτή τη διάκριση. Με σταθερή παρουσία στη γαστρονομική σκηνή του Λονδίνου και με διακρίσεις όπως το βραβείο Chef’s Chef of the Year στα AA Hospitality Awards, ο ταλαντούχος κύριος Aikens φέρνει στο τραπέζι τη δική του υπογραφή, βασισμένη στην ακρίβεια, τη λεπτότητα και τη γευστική ισορροπία.

Ποια είναι η γεύση που γεννάται όταν η μεσογειακή φινέτσα του Botrini συναντά την τεχνική αυστηρότητα και εξελιγμένη ευρωπαϊκή προσέγγιση του Aikens; Η απάντηση δίνεται αποκλειστικά στο ORA by Ettore Botrini στις 16 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που απολαμβάνετε το καλοκαίρι στην πόλη, μία ημέρα πριν το εστιατόριο παρουσιάζει ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου. Το ειδικά διαμορφωμένο μενού για μία και μόνο βραδιά περιλαμβάνει πιάτα εμπνευσμένα από διαφορετικές περιοχές της χώρας, με κάθε δημιουργία να αποτυπώνει τον γαστρονομικό χαρακτήρα ενός συγκεκριμένου τόπου. Η εμπειρία συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, ενισχύοντας την εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς και προσφέροντας μια μοναδική προσέγγιση στην έννοια της σύγχρονης ελληνικής φιλοξενίας.