Η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο.
Η μεγάλη θεατρική επιτυχία, "Ωνάσης: Τα θέλω όλα", με τη σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή και έναν θίασο πρωταγωνιστών, θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά on-demand για το κοινό, από την Τετάρτη 23/12 έως και την Κυριακή 27/12, μέσω της πλατφόρμας του VIVA.gr
Το πρώτο θεατρικό έργο που γράφτηκε για τη ζωή και το έργο του κορυφαίου Έλληνα Αριστοτέλη Ωνάση κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις -την παράσταση παρακολούθησαν πάνω από 60.000 θεατές, στο Θέατρο Παλλάς.
Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής. Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Αλέξανδρος Ωνάσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ενώ συμμετέχουν άλλοι 20 ηθοποιοί.

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβεις στο email σου link με τη σελίδα της παραγγελίας από όπου θα μπορείς να κατεβάσει το παραστατικό (εισιτήριο). Μετά την πραγματοποίηση του check-in με τον κωδικό, έχεις 5 ώρες στην διάθεσή σου να παρακολουθήσεις την παράσταση.