Το νέο συναυλιακό ραντεβού με τον σπουδαίο μουσικό.
Ο Σταύρος Ξαρχάκος επιστρέφει στο ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ, ένα έργο – σταθμό στη μεγάλη του διαδρομή και δίνει το δικό του ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.
Το σπουδαίο αυτό έργο που αγαπήθηκε και συνεχίζει να περνάει από γενιά σε γενιά, να τραγουδιέται από τα σπίτια μέχρι τις μεγάλες σκηνές, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, 40 χρόνια μετά τη δημιουργία του στις 3 Σεπτεμβρίου του 2023 στο Ηρώδειο. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις sold out συναυλίες στην Αθήνα, στο Ηρώδειο του 2 Οκτωβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (17 και 18 Ιανουαρίου του 2024) και τον Σεπτέμβριο του 2024 στο Ηρώδειο.
Στις 2 Ιουλίου επαναλαμβάνεται για μία και μοναδική φορά στο Θέατρο Λυκαβηττού σε μια επετειακή συναυλία για το Rockwave Festival. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Σταύρος Ξαρχάκος με τη "ρεμπέτικη κομπανία" του (20 μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες) θα μεταφέρει στο κοινό τη συγκίνηση, τον διονυσιασμό, το φως, αλλά και τα γοητευτικά σκοτάδια των ορχηστρικών και των τραγουδιών του εμβληματικού αυτού έργου.