Τα άλμπουμ που ξεχωρίζει η Madame Figaro για τον Σεπτέμβριο.
Νέα σεζόν με νέες μουσικές. Το φθινόπωρο ξεκινά με νέες κυκλοφορίες που θα παίζουν non stop στα ακουστικά μας. Παρακάτω ξεχωρίσαμε τρία από τα άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο.
Here for It All της Mariah Carey
Το 16o στούντιο άλμπουμ της "βασίλισσας των Χριστουγέννων" αναμένεται στις 26 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο της single, με τίτλο Type Dangerous, έχει ήδη κυκλοφορήσει. Τα νέα της τραγούδια είναι όλα αποτέλεσμα δουλειάς πολλών ετών (το προηγούμενο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2018) και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη.

Play του Ed Sheeran
Στις 12 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το 8ο άλμπουμ του Άγγλου τραγουδοποιού. Προηγήθηκαν τα τέσσερα singles Azizam, Old Phone, Sapphire και A Little More. Πρόκειται για το πρώτο από τα πέντε άλμπουμ με θέμα τα σύμβολα που έχει προγραμματίσει, με τίτλους βασισμένους σε κουμπιά ηλεκτρονικών μέσων, και θα ακολουθήσουν τα Pause, Fast Forward, Rewind και Stop.

I’m Only F*cking Myself της Lola Young
Πέρυσι κυκλοφόρησε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της This Wasn’t Meant for You Anyway, το οποίο περιλάμβανε το single που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, το Messy. Τώρα η Βρετανίδα καλλιτέχνις της ποπ σκηνής επιστρέφει στις 19 Σεπτεμβρίου με το νέο της LP, από το οποίο έχουμε ακούσει ήδη το One Thing. "Θα αφορά περισσότερο τον προσωπικό μου αγώνα και λιγότερο τον έρωτα" δηλώνει η ίδια.
