Η λίστα της Δευτέρας
Η αρχή κάθε εβδομάδας γίνεται πιο όμορφη και δημιουργική όταν συγκεντρώνεις όλα αυτά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Χαρούμενες ειδήσεις, αγορές που δεν πρέπει να χάσεις, beauty εμμονές, ντεκό ιδέες και αξεσουάρ, μπαίνουν στην εβδομαδιαία λίστα μας.
Η λίστα της Δευτέρας
Αν ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές σου, τότε θα βρεις το must-have κομμάτι για τη βαλίτσα σου και το βιβλίο που θα σε συντροφεύει στην παραλία. Αν πάλι βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη, ξέρουμε πώς θα μείνεις ενυδατωμένη με στιλ, θα μειώσεις τη χρήση πλαστικού, θα βρεις τα τέλεια παπούτσια για τον Σεπτέμβριο (!) και θα απολαύσεις ποιοτικές ταινίες.
Το τέλειο παγούρι θα σε συνοδεύει σε κάθε σου βήμα και θα σε βοηθάει να μείνεις ενυδατωμένη, μειώνοντας παράλληλα τη χρήση πλαστικού (Riffle Paper Co.)
Αν βρεις τα πιο ωραία booties γιατί να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο; (Anthropologie)
Το must have κομμάτι των καλοκαιρινών μας διακοπών (Sezane).
Μαζί ξανά, ονομάζεται η συλλογή διηγημάτων 25 συγγραφέων με ανθολόγο τον Διονύση Μαρίνο. Αφιερωμένο στη μνήμη του Χρήστου Αγγελάκου και αξίζει να προστεθεί στην καλοκαιρινή σου λίστα (Εκδόσεις Βακχικόν).
Το ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά, με νοσταλγική διάθεση. Το φετινό πρόγραμμα ξεκινά με τα έγχρωμα πλάνα των Πάουελ και Πρεσμπέργκερ από το «Ζήτημα Ζωής και Θανάτου» και κλείνει με την τετράχρωμη οδύνη του «Μεσοκαλόκαιρου» που το κοινό θα παρακολουθήσει σε πανελλήνια πρώτη.