Γιατί αγαπάμε τα αντικολλητικά σκεύη; Επειδή μπορούμε να μαγειρεύουμε και να σοτάρουμε χωρίς λιπαρά!
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την Τζίνα Σταθουλοπούλου, senior και trade marketing manager της Tefal.
Αν ψάχνεις τρόπους για να μαγειρεύεις με λιγότερα λιπαρά, αν άρχισες να μένεις μόνη σου ή αν έχει μεγαλώσει η οικογένειά σου και γενικά αν είσαι τύπος που θέλει εύκολες και γρήγορες λύσεις, τα αντικολλητικά σκεύη είναι μία από αυτές. Και όταν το light μαγείρεμα είναι απλό, γίνεται ευκολότερο να ακολουθήσεις μια διατροφή με λίγα λιπαρά. Αν έπρεπε να διαλέξεις ένα, ποιο θα ήταν αυτό;
Ακόμη και το στήθος κοτόπουλου γίνεται ζουμερό και νόστιμο στο ψήσιμο χωρίς λάδι σε ένα αντικολλητικό σκεύος. Το αντικολλητικό τηγάνι κερδίζει σίγουρα την πρώτη θέση στην κουζίνα σου, με πλεονέκτημα το ότι δεν κολλούν οι τροφές στην επιφάνειά του (!) και καθαρίζεται σχεδόν από μόνο του. Επιπλέον, σε αυτό μπορείς να τηγανίσεις, να ψήσεις, να σοτάρεις, να φτιάξεις μια –όχι πολύ ζουμερή– σάλτσα ΚΑΙ να λιώσεις σοκολάτα ή να φτιάξεις καραμέλα.
Διάβασε περισσότερα στο Shape.gr