Η Ολλανδή σχεδιάστρια μόδας άφησε την πρώτη της δουλειά για να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική και τη διακόσμηση των cakes
Οι δημιουργίες της θυμίζουν τα φλαμανδικά αριστουργήματα του 18ου αιώνα, μόνο που η Natasja Sadi δεν ζωγραφίζει αλλά συνθέτει μόνη της τα λουλούδια στον νεροχύτη και τα φωτογραφίζει στον πάγκο της κουζίνας της. Ο εκπληκτικός λογαριασμός της στο Instagram @cakeatelieramsterdam ξεχειλίζει με φωτογραφίες από τις πλούσια ανθοδέσμες που δημιουργεί κάθε εβδομάδα αφού επισκέπτεται την αγορά λουλουδιών που βρίσκεται στο κανάλι, κοντά στο σπίτι της, στο Άμστερνταμ.
Προτού ασχοληθεί με τη δημιουργία floral θησαυρών από ζάχαρη, η Sadi σχεδίαζε νυφικά φορέματα για 20 χρόνια. Μόλις μετά τη γέννηση του γιου της, Jan (που είναι τώρα 10) αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να δει πού θα την οδηγούσε. "Δεν είχα ιδέα πού πήγαινα", λέει η ίδια στο The Cut, "Αλλά ήξερα ότι ήθελα να εξερευνήσω τι θα μπορούσα να κάνω με τη ζάχαρη. Είχα πάντα αυτά τα τεράστια μπουκέτα στο στούντιο και στο σπίτι μου, και είχα την περιέργεια να δω αν θα μπορούσα να αντιγράψω το λουλούδι και να το βάλω σε ένα κέικ".
Πηγή: Harpersbazaar.gr