Keep Walking Together. Τρεις νέοι Έλληνες δημιουργοί εμπνέονται από τoν πιο διάσημο Περιπατητή του κόσμου και... μας εμπνέουν.
Υπάρχει άραγε χειρότερος εχθρός της βελτίωσης, της εξέλιξης και της καινοτομίας από αυτόν της στασιμότητας; Το "αντίδοτο" προκειμένου να μην περιπέσουμε ποτέ στην παγίδα της βολικής απραξίας και αδράνειας είναι μόνο η αέναη πρόοδος, η αναζήτηση και η εξέλιξη.
Keep Walking - Μικρά βήματα για να συνεχίζεις να προχωράς πάντα μπροστά
Αν βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση, το μόνο που μένει είναι να συνεχίσεις να προχωράς - η ταχύτητα άλλωστε δεν έχει παρά ελάχιστη σημασία, αν το ταξίδι είναι δημιουργικό και ουσιαστικό. Για να επιτευχθούν όλα αυτά όμως, είναι απαραίτητο να υπάρχει ο κατάλληλος συνοδοιπόρος, εκείνος από τον οποίο θα αντλείς έμπνευση για να οραματιστείς την καλύτερη εκδοχή σου, εκείνος από τον οποίο θα παίρνεις δύναμη ώστε να μην τα παρατήσεις ακόμη κι όταν αυτό μοιάζει η πιο εύκολη επιλογή.
Αυτή είναι λοιπόν και η γοητεία της τόλμης, την οποία μπορούν να γευτούν μόνο όσοι δεν παραμένουν στάσιμοι.
Τι μένει λοιπόν; Το να βρούμε έναν κατάλληλο συνοδοιπόρο και να τολμήσουμε να περπατήσουμε μαζί του.
Διάβασε περισσότερα στο missbloom.gr