September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Spondi Hommage

#Tidbits *: Spondi Hommage

Ένας νέος γαστρονομικός θεσμός γεννιέται στη Σπονδή, που μας δίνει την ευκαιρία να γευτούμε ξανά τα πιο διαχρονικά πιάτα του 2άστερου εστιατορίου

Η Σπονδή αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πιο εμβληματικό εστιατόριο της πόλης μας, καθώς είναι και το πρώτο που έφερε τα πολυπόθητα 2 αστέρια Michelin στην Αθήνα. Η γαστρονομική εμπειρία στα χέρια του διάστερου Άγγελου Λάντου είναι πάντοτε εγγυημένη και το κομψό εστιατόριο του Παγκρατίου, ναυαρχίδα του Ομίλου Τραστέλη, αποτελεί must gastronomy destination τόσο για εμάς τους Έλληνες όσο και για τους ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας. Έτσι ένα αφιέρωμα στα πιάτα που αγαπήσαμε μέσα στις τελευταίες 2 δεκαετίες, και μάλιστα σε ειδική τιμή, ακούγεται ως εξαιρετική ιδέα.

spondi


Το Spondi Hommage είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις, που θα οργανώνονται περιοδικά, ώστε όλοι εμείς οι λάτρεις του εμβληματικού εστιατορίου να έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε την ιστορία της Σπονδής μέσα στα χρόνια της πορείας της στη σύγχρονη δημιουργική γεύση.

spondi


Ο κύκλος αυτός ανοίγει με ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις, τα αρώματα και τα χρώματα του φθινοπώρου. Ο Σεφ Άγγελος Λάντος, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες παρουσίας του εστιατορίου στην κορυφή της Αθηναϊκής γαστρονομίας, και με αυτά έχουν συνθέσει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας.

spondi


Στην αρχή του μενού θα προσφέρεται ως απεριτίφ, το αφρώδες κρασί "Sparkling Brut" του οινοποιείου Δουλουφάκη, ένα από τα καλύτερα ελληνικά αφρώδη κρασιά που παρασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής της Σαμπάνιας. Το μενού "SPONDI Hommage - Φθινόπωρο" είναι διαθέσιμο από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου και για περιορισμένες θέσεις. 

spondi


Menu "Φθινόπωρο"
85 € / άτομο

Amuse Bouche
Ως απεριτίφ προσφέρεται το αφρώδες κρασί:
Οινοποιείο Δουλουφάκη, Sparkling Brut 2015
(Χορηγία του Οινοποιείου Δουλουφάκη)

Καβούρι (2008)
Κουνουπίδι / Πράσινο Μήλο / Κάρυ / Μέντα

Μπαρμπούνι (2006)
Τομάτα / Τζίντζερ / Αϊολί

Μοσχαρίσια Γλυκάδια (2009)
Γλυκόριζα / Αγκινάρα της Ιερουσαλήμ / Καφές

1000 Feuille (2007)
Βανίλια / Καραμέλα


Κρατήσεις: 210 756 4021 / reservation@spondi.gr. Κατά την κράτησή παρακαλούμαστε να ενημερώνουμε πως ενδιαφερόμαστε για το συγκεκριμένο μενού. 


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK