September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Πάμε για βερμούτ στην Τήνο

#Tidbits *: Πάμε για βερμούτ στην Τήνο

Ο Δημήτρης Κατριβέσης, μετά το Thama, ανοίγει και μία ultra-cool βερμουτερία, το Bogan, στο πανέμορφο νησί της Τήνου.

Πέρσι ο γνωστός για την ανατρεπτική του διάθεση και την out-of-the-box φιλοσοφία του, Δημήτρης Κατριβέσης, έκανε το δικό του "θαύμα" στην Τήνο, με το αέρινο Thama του (διάβασε αν θες το σχετικό θέμα εδώ) να τραβά τα βλέμματα στο πανέμορφο κυκλαδονήσι και να συζητιέται, όχι μόνο για το εξαιρετικό του φαγητό, αλλά και για τα ηχηρά events με διάσημους σεφ από όλο τον κόσμο που διοργάνωσε. Όμως για το Thama, το οποίο μόλις άνοιξε ξανά και ετοιμάζεται για μία πολύ δυνατή σεζόν, θα τα πούμε αναλυτικά σε μελλοντικό post. Ο λόγος που σήμερα γράφονται αυτές οι γραμμές είναι πως ο ταλαντούχος σεφ ανοίγει ακόμη περισσότερο τα φτερά του στο νησί, που από ότι φαίνεται έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του, και ετοιμάζει ένα ακόμη ιδιαίτερο project, το Bogan, μία πανέμορφη βερμουτερία στεγασμένη σε ένα κτήριο-διαμάντι του 18ου αιώνα. 

Bogan

Μέσα στην Χώρα της Τήνου, σε ένα γραφικό σοκάκι-πεζόδρομο και σε ένα υπέροχο κτήριο του 18ου αιώνα, ο Δημήτρης εγκαινιάζει κάτι εντελώς νέο για το νησί, έναν χώρο που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως "backstage of fun", όπου θα πρωταγωνιστεί φυσικά το βερμούτ, αλλά και τα tapas σε κάθε πιθανή εκδοχή. Αδημονούμε λοιπόν να πάρουμε τη θέση μας στο μεγάλο μπαρ, χαζεύοντας τους γρήγορους ρυθμούς της κουζίνας και απολαμβάνοντας τα ποτά μας. Μαθαίνω βέβαια πως μέσα θα υπάρχει και κελάρι, που θα μπορούμε να κλείσουμε μόνο για εμάς και την παρέα μας. Στο Bogan, όπως μου είπε ο σεφ, θα κυριαρχεί φυσικά το βερμούτ, αλλά και τα γιγαντιαία G’n’T (τι καλύτερο για ένα χαλαρό καλοκαιρινό βράδυ στις Κυκλάδες), ενώ η λίστα των κρασιών προβλέπεται να ενθουσιάσει τους απανταχού οινόφιλους. Το tapas menu εμπνέεται από την τοπική πρώτη ύλη και έτσι το φρυγανισμένο μας ψωμάκι θα έχει πάνω του ντόπιες μυρωδάτες τοματούλες, Λούζα, αγκινάρες από τα χωράφια, φυσικά φρουτάλια και μαρμελάδα από κρεμμύδι, αλλά και καρίκι, τηγανητές σαρδέλες και ό,τι άλλο χωράει ο νους σου από την εξαιρετική πραγματικά παραγωγή του νησιού…κάτι πήρε το αυτί μου και για tapas κατσικάκι, θα δείξει! Από όλα αυτά που μου είπε ο Δημήτρης πάντως δεν σου κρύβω πως το περιμένω πως και πως, και σύντομα θα σου έχω και επί τόπου ρεπορτάζ… εν αναμονή λοιπόν. 


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information


 

BEST OF NETWORK