New style resolutions
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γάλλος chef, Geoffrey Rembert ήρθε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το εστιατόριο La Suite Lounge του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ και ‘Best Greek Heritage City Hotel’. Μαζί με τον executive chef, Βασίλη Μήλιο και την ομάδα του δημιούργησαν ένα ελληνογαλλικό μενού "Paris – Athènes".

Ακολουθώντας την νέα τάση Bistronomy (Bistro + Gastronomy) στο μενού συναντούμε κλασσικά πιάτα γαλλικού μπιστρό αλλά και χτένια St.Jacques με χαβιάρι Hadid, ψητό camembert με κρούστα από φουντούκι, καθώς και ελληνικές γεύσεις, όπως κριθαρότο με γαρίδες, ψητή ντομάτα και βασιλικό, φαγγρί με καπνιστή μελιτζάνα και κρέμα κακαβιάς τα οποία συνοδεύονται από εξαιρετικά ελληνικά και γαλλικά κρασιά. Το a la carte μενού "Paris – Athènes" και το μενού Degustation θα σερβίρεται καθημερινά στο La Suite Rooftop ενώ υπάρχει και η επιλογή champagne pairing με Moët & Chandon.

Ο ανανεωμένος χώρος με τη μοναδική, πανοραμική θέα εντυπωσιάζει με τις emerald green high five dining chairs, το art de la table από τη ThemisZ ‘Maze Collection’ και τα pop art βάζα της σειράς ‘Illusions’. Το μενού του βραβευμένου Chef θα σερβίρεται στο La Suite Lounge μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Το La Suite Rooftop Restaurant είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 11:00 το πρωί και τις Κυριακές για Sunday Brunch!
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210 7416191
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr