September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Ο Άνταμ Κοντοβάς μαγειρεύει στο Athénée

#Tidbits *: Ο Άνταμ Κοντοβάς μαγειρεύει στο Athénée

Στις 14 Δεκεμβρίου και για μία μόνο βραδιά ο Άνταμ Κοντοβάς παραθέτει ένα Champagne Dinner στο Athénée.

Το εστιατόριο Athénée γιορτάζοντας την ένταξη του στον Michelin Guide, υποδέχεται τον χειμώνα με ένα σημαντικό γαστρονομικό γεγονός. Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 μμ, φιλοξενεί  τον γνωστό Έλληνα chef  Άνταμ Κοντοβά σε ένα μοναδικό Champagne dinner, στο οποίο θα συνδυαστούν οι ευφάνταστες δημιουργίες του με τις σαμπάνιες του γνωστού Γαλλικού οίκου της Καμπανίας, Philipponnat.

ADAM KODOVAS

Γεννημένος στην Αθήνα το 1985 ο Άνταμ Κοντοβάς ήταν 24 ετών όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της μαγειρικής. Αφού αποφοίτησε από τη σχολή με άριστα, στη συνέχεια βρέθηκε στο πλάι του καταξιωμένου chef Γιάννη Μπαξεβάνη στο εστιατόριο 2ΜΑΖΙ. Λίγο μετά έφυγε για την Ιρλανδία, για να δουλέψει στο βραβευμένο "Danu at the Brehon". Μετά από πολύ δουλειά, αφοσίωση και έχοντας πλέον αποκτήσει εμπειρία και γνώση αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου εργάζεται στο διακεκριμένο Boutique Hotel "Amanzoe" στο Πόρτο Χέλι και μαγειρεύει για πολλούς σταρ και σπουδαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πορεία του δεν σταματά εκεί. Tαξιδεύει στις Βρυξέλλες και εργάζεται στο βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, "Sea Grill". Για δύο χρόνια από το 2017 μέχρι και το 2019 αναλαμβάνει το "Mylos"  στη Σαντορίνη στο οποίο και εργάζεται με μεγάλη επιτυχία. Πριν λίγους μήνες ο Άνταμ Κοντοβάς πραγματοποίησε ένα όνειρο του, ένα γαστρονομικό project στο κέντρο της Αθήνας, το "Kobra". Στο νέο του εγχείρημα με τη δική του γευστική προσωπική σφραγίδα παντρεύει το street  food με τη bistronomie και πολλές δόσεις ethnic στοιχείων. Πρόσφατα, ήταν συμπαρουσιαστής στο επιτυχημένο τηλεοπτικό παιχνίδι Game of Chefs. Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά η γνωστή καλλιτέχνιδα Rosanna Mailan.

athenee


 

MENU
AMUSE BOUCHE
Fried and raw oyster / spicy mayo, curry / fermented kohlrabi
Philipponnat Royale Reserve Brut
(A.O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)
STARTER
Langoustines / kale emulsion, roasted kale / tamarind
Philipponnat Royal Reserve Brut
(A.O.C Champagne, Pinot noir Chardonnay, Pinot meunier)
BREAD COURSE
Milk bread / churned butter / bottarga
FISH COURSE
Amberjack / beluga lentils / chorizo / fish roe / wild greens
Philipponnat Royale Reserve Non Dose
(A O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)
MEAT COURSE
Beef fillet / eggplant / parmesan cheese / red fruits / almond
Philipponnat Royale Reserve Rose
(A.O.C Champagne, Pinot noir, Chardonnay, Pinot meunier)
DESSERT
Choux / white chocolate / parsnip / caramel / fried rice
Philipponnat Sublime Reserve Sec 2008
(A.O.C Champagne, Chardonnay)

Τιμή: 75€ (Menu + Champagne Pairing) 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κρατήσεις: +30 210 32 51 430

Athénée, Βουκουρεστίου 9, Αθήνα

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK