Τα sneakers της πριγκίπισσας είναι στο χρώμα που θα ταιριάζεις με την πλειοψηφία των ρούχων σου και αποτελούν δημιουργία ενός αγαπημένου brand που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου.
Το παρών στο 11ο COCC Charity Bike Ride του Μονακό έδωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Charlene, με τη διοργάνωση να στηρίζει μάλιστα οικονομικά το φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει η τελευταία. Για τις ανάγκες της αθλητικής διοργάνωσης, η πριγκίπισσα επέλεξε sporty attire με πολύ νεανική διάθεση, με όλες τις fashionistas να παρατηρούν και να βάζουν στη wishlist τους τα στιλάτα sneakers της από ένα πολύ αγαπημένο γερμανικό brand.
Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Charlene εμφανίστηκε στη διοργάνωση φορώντας τα αγαπημένα της skinny jeans, έχοντας επιλέξει ως πανωφόρι ένα διαχρονικό δερμάτινο jacket Emporio Armani. Τα ξεχωριστά sneakers που ολοκλήρωναν την εμφάνισή της ήταν τα all-time classic Gazelle της adidas, στη μπεζ απόχρωση που αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις τη εταιρείας για το 2025.
Τα adidas Gazelle αποτελούν ένα από τα sneaker designs που επιλέγουν όλο και περισσότερες fashion lovers τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας cool διάθεση σε εμφανίσεις της καθημερινότητας από το πρωί ως το απόγευμα. Συνδυάζονται μοναδικά με σπορ κομμάτια, όπως οι αγαπημένες σου αθλητικές φόρμες ή shorts, ενώ λειτουργούν ως το τέλειο ταίρι των jeans σου. Παράλληλα, μπορούν να φορεθούν ακόμα και με θηλυκά midi φορέματα, αλλά και με τα αγαπημένα σου λινά κομμάτια, όπως μια φούστα σε Α γραμμή ή μια κομψή βερμούδα.
Στη μπεζ εκδοχή τους, τα Gazelle αποπνέουν ήσυχη πολυτέλεια που αναβαθμίζει μια casual εμφάνιση και διαθέτουν διαχρονικό χαρακτήρα που τα καθιστά σε μια τέλεια επένδυση για τη συλλογή σου.
Η εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene με adidas Gazelle
Τα adidas Gazelle

Θα τα βρεις εδώ.