Η Σία Κοσιώνη εμπιστεύτηκε ένα κλασικό παλτό της γυναικείας γκαρνταρόμπας.
Οι ημέρες πριν και μετά από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά είναι γεμάτες από εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναντήσεις και πάρτι. Μία τέτοια εκδήλωση ήταν και τα εγκαίνια του νέου flagship store του σχεδιαστή κοσμημάτων Γιάννη Σεργάκη στην Πανεπιστημίου και ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ήταν και η Σία Κοσιώνη με τον σύζυγό της, πρώην Δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ είχε θερμή συνομιλία με τον σχεδιαστή, ενώ ο φακός την απαθανάτισε χαμογελαστή και λαμπερή. Για την περίσταση, η δημοσιογράφος είχε κάνει μια διαχρονικά κομψή επιλογή στο γυναικείο ντύσιμο: είχε φορέσει ένα κλασικό μαύρο παλτό. Αν και ελάχιστα διακρίνεται στις φωτογραφίες το υπόλοιπο σύνολο, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι το κομψό μαύρο παλτό της ολοκλήρωνε ένα total black look. H Κοσιώνη κρατούσε, επίσης, μία καπιτονέ μαύρη τσάντα με χρυσή αλυσίδα, ενώ στο λαιμό της φορούσε ένα μίνιμαλ κολιέ από τις συλλογές Yannis Sergakis όπως και χρυσά κρεμαστά σκουλαρίκια.
Το κλασικό μαύρο παλτό που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο είναι μία επιλογή που δεν λανθάνει στιλιστικά και αποπνέει πάντα γοητεία.
Δες την εμφάνισή της

To κολιέ που φοράει η Σία Κοσιώνη
